Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Milna Tudor Kalit

31443

Milna

Tudor Kalit

izv. prof. dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Tudor Kalit, Milna; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija Sladoled i mousse – čarobni mliječni izumi. 2024.
Bendelja Ljoljić, Darija; Klindić, Arijana; Vnučec, Ivan; Kos, Ivica; Tudor Kalit, Milna; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva The impact of cream ripening on butter characteristics // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 430-435
Tudor Kalit, Milna; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija Sladoled i mousse – čarobni mliječni izumi // Festival znanosti 2024 Zagreb, Hrvatska, 22.04.2024-27.04.2024
Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Hulak, Nataša The use of bacteriocins of lactic acid bacteria in the prevention and treatment of mastitis // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 306-309
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244
Levak, Stefani; Maslov Bandić, Luna; Sopko Stracenski, Katarina; Dolenčić Špehar, Iva; Kalit, Samir; Rako, Ante; Tudor KAlit, Milna Total polyphenol and flavonoid content and antioxidant properties of semi-hard goat cheese ripened in oil // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 240-240
Tudor Kalit, Milna 10 mliječnih DA za vaše zdravlje // Mljekarska revija Mlijeko i ja br.1. 2023.
Kos, Ivica ; Pleadin, Jelka ; Pećina, Mateja ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Dolenčić Špehar, Iva ; Bedeković, Dalibor ; Kiš, Goran ; Tudor Kalit, Milna ; Janječić, Zlatko ; Širić, Ivan et al. Application of Staphylococcus carnosus for nitrate reduction in production of semi-durable sausages // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture: Book of Abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 203-203
Dolenčić Špehar, Iva ; Tudor Kalit, Milna ; Bendelja Ljoljić, Darija Maslac - drevni dar iz prirode // Festival znanosti 2023 Zadar, Hrvatska, 24.04.2023-29.04.2023
nije evidentirano
nije evidentirano