Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Antun Jozinović

30629

Antun

Jozinović

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Izluženi repini rezanci – od nusproizvoda do vrijedne sirovine u razvoju nutritivno obogaćenih proizvoda suradnik
Upotreba nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji obogaćenih i funkcionalnih ekstrudiranih proizvoda i poluproizvoda suradnik
Praćenje utjecaja ekstruzije na udio hidroksimetilfurfurala i akrilamida u snack proizvodima s dodatkom nusproizvoda prehrambene industrije suradnik
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji proizvoda s dodanom vrijednošću suradnik
Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u proizvodnji kukuruznih snack proizvoda i modificiranih brašna voditelj
Primjena nusproizvoda prerade rajčice kao funkcionalnog sastojka u razvoju novih proizvoda voditelj
Valorizacija sporednih proizvoda prehrambene industrije kroz razvoj nutritivno obogaćenih finih pekarskih proizvoda suradnik
Potencijal primjene destilacijskog ostatka iz proizvodnje rakije od jabuka za proizvodnju prirodnih modificiranih škrobova voditelj
Primjena plinske plazme i ultrazvuka u postupcima modifikacije škroba suradnik
Unapređenje i standardizacija procesa proizvodnje vina i rakija od jabuka suradnik
Primjena nusproizvoda poljoprivredno-prehrambene industrije u proizvodnji novih ekstrudiranih proizvoda voditelj
Izolacija i karakterizacija škroba iz krumpira proizvedenog na području Osječko-baranjske županije voditelj
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji čokolade i srodnih proizvoda suradnik
Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva suradnik
Unapređenje i standardizacija postupka proizvodnje vina i rakija od meda suradnik
Standardizacija postupka proizvodnje i izrada specifikacija za voćne rakije i likere proizvedene na području Osječko-baranjske županije suradnik
Liofilizacija slavonskog meda u cilju proširenja njegove primjene suradnik
Razvoj postrojenja s povećanom proizvodnjom bioplina iz industrijskih otpadnih tokova suradnik
Primjena eko-žitarica proizvedenih na području Osječko-baranjske županije u razvoju novih ekstrudiranih proizvoda voditelj
Razvoj različitih polugotovih smjesa na bazi eko-žitarica proizvedenih na području Osječko-baranjske županije suradnik
Ekspandirane žitarice kao dodana vrijednost poljoprivrednoj proizvodnji OBŽ suradnik
Naziv Akcije
Moslavac, Tihomir; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Budžaki, Sandra; Ostojčić, Marta Stabilizacija janjeće masti s antioksidansima i sinergistima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 26 (2024), 1; 35-45
Zahorec, Jana; Šoronja-Simović, Dragana; Petrović, Jovana; Šereš, Zita; Sterniša, Meta; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Smole Možina, Sonja Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta // Sustainability, 16 (2024), 1; 209, 12. doi: 10.3390/su16010209
Lučan Čolić, Mirela; Antunović, Martina; Lukinac Čačić, Jasmina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Matijević, Bojan; Nikolić, Tihana; Jukić, Marko Physicochemical properties of turmeric (Curcuma longa L.) and black pepper (Piper nigrum) enriched ice cream // Mljekarstvo, 74 (2024), 1; 45-63. doi: 10.15567/mljekarstvo.2024.0104
Lončarić, Ante; Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Šarkanj, Bojan; Sulyok, Michael; Krska; Rudolf; Šubarić, Drago et al. Impact of chemical parameters on patulin contamination in traditional and commercial apple cultivars // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 241-241
Jozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Benšić, Mirta; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago Nutritionally Valuable Components and Heat-Induced Contaminants in Extruded Snack Products Enriched with Defatted Press Cakes // Molecules, 29 (2024), 4; 791, 13. doi: 10.3390/molecules29040791
Kovač, Mario; Ravnjak, Boris; Šubarić, Drago; Vinković, Tomislav; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Šarić, Antonija; Ocelić Bulatović, Vesna; Jozinović, Antun Isolation and characterization of starch from different potato cultivars grown in Croatia // Applied sciences (Basel), 14 (2024), 2; 909, 12. doi: 10.3390/app14020909
Mandura Jarić, Ana; Haramustek, Laura; Nižić Nodilo, Laura; Vrsaljko, Domagoj; Petrović, Predrag; Kuzmić, Sunčica; Jozinović, Antun; Aladić, Krunoslav; Jokić, Stela; Šeremet, Danijela et al. A Novel Approach to Serving Plant-Based Confectionery—The Employment of Spray Drying in the Production of Carboxymethyl Cellulose-Based Delivery Systems Enriched with Teucrium montanum L. Extract // Foods, 13 (2024), 3; 372, 26. doi: 10.3390/foods13030372
Nikolić, Tihana Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra / Lučan Čolić, Mirela; Jozinović, Antun (mentor); Antunović, Martina (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Bektić, Elvir Snack proizvodi kao trgovačka roba – vrste, uvjeti čuvanja i prodaje / Jozinović, Antun (mentor); Vukovar, . 2023
Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Jozinović, Antun; Kovačić, Marija Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog i lanenog ulja // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 5; 48-56. doi: 10.31727/gzb.46.5.5
Naziv Uloga Akcije
Automatski digitalni refraktometar Atago RX-7000α odgovorna osoba
Vodena kupelj GFL 1042 odgovorna osoba
Uređaj za dražiranje Pastaline Twirlo odgovorna osoba
Jednozračni UV/Vis spektrofotometar Camspec M501 odgovorna osoba
Prijenosni pH metar i mjerač vodljivosti Hanna Instruments HI2030 (EC)/HI2020 (pH) odgovorna osoba
Mikrocentrifuga MIKRO 200 odgovorna osoba
Uređaj za tretiranje visokonaponskim električnim pražnjenjem odgovorna osoba
Uređaj za sprejanje čokolade ICB Technologie Sprachoc Maxi odgovorna osoba
Uređaj za temperiranje (temperirka) Pastaline Idea odgovorna osoba
Spektrofotometar UV/VIS LLG-uniSPEC 2 odgovorna osoba
Mufolna peć Nabertherm LE 14/11/R7 odgovorna osoba
Magnetska mješalica višepozicijska Phoenix Instrument RSM-03-10KH odgovorna osoba
Ekstruder Brabender 19/20 DN odgovorna osoba
Uređaj za punjenje kalupa za čokoladu Dedy odgovorna osoba
Uređaj za tabletiranje (tabletirka) LFA TDP-6s odgovorna osoba
Laboratorijski mlin IKA MF10 odgovorna osoba
Kuglični mlin odgovorna osoba
Laboratorijski destilacijski uređaj odgovorna osoba
Vodena kupelj s trešnjom JULABO SW22 odgovorna osoba
Analitički vibrirajući uređaj za prosijavanje Retsch AS200 odgovorna osoba
Sušionik Memmert UFE 500 odgovorna osoba
Laboratorijski pržionik odgovorna osoba
Laboratorijski mlin IKA MF10 odgovorna osoba
Klima komora s kontrolom vlažnosti zraka CLIMACELL 111 odgovorna osoba
Centrifuga s hlađenjem EC Centra-MP4R odgovorna osoba
Tresilica za prosijavanje sa standardnom serijom sita, Retsch GmbH, AS200 Digit odgovorna osoba
Reometar HAAKE Viscotester iQ odgovorna osoba
Analitička vaga odgovorna osoba
nije evidentirano