Naziv |
Akcije |
Obradović, Valentina; Bakač, Maja; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Mesić, Josip
Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 476-481 |
|
Obradović, Valentina; Krznarić Došen, Ines; Perković, Irena; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena
Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga // Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings / Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 19. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023. str. 155-162 |
|
Ergović Ravančić, Maja; Habuda-stanić, Mirna; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Obradović, Valentina
Fluoride Adsorption from Water on Waste Materials // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, 72 (2023), 9/10 (Spec. iss.; 567-572. doi: 10.15255/KUI.2022.057 |
|
Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Lamešić, Sandra; Grbeš, Josipa; Škrabal, Svjetlana; Flanjak, Ivana
Use of cocoa shell in instant cocoa powders – research of different hydrocolloid additions and drying techniques // Hrana u zdravlju i bolesti, 11 (2022), 2; 50-57 |
|
Obradović, Valentina ; Hodžić, Vanesa ; Lasić, Dario ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Marčetić, Helena ; Zec Zrinušić, Sanja
Histamine in fish products on Croatian market // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, (2022), 6; 562-568 |
|
Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Svitlica, Brankica ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Mesić, Josip
Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte "Graševina" u vinogorju Kutjevo // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 3; 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10 |
|
Škrabal, Svjetlana ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena, Ergović Ravančić, Maja
Praćenje proizvodnje čokolade prema mikrobiološkim kriterijima // 13th International Scientific and Profesional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić Jurislav, Šubarić Drago, Jašić Midhat (ur.). Osijek: Prhrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli i, 2021. str. 155-155 |
|
Obradović, Valentina ; Mesić, Josip ; Ergović Ravančić, Maja ; Svitlica, Brankica ; Marčetić, Helena ; Škrabal, Svjetlana
Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina // 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana (ur.). Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 116-124 |
|
Obradović, Valentina ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Marčetić, Helena ; Domić, Tajana ; Penava, Ariana
Kakvoća bagremovog meda na tržištu Požeško- slavonske županije // Proceedings (International conference "Valis Aurea"), -, - / Katalinić, Branko (ur.). 2020. str. 489-495 |
|
Škrabal, Svjetlana ; Ergović Ravančić, Maja ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Grčić, Marko
Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja // 7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katelenić, Branko (ur.). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 585-591 |
|