Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Svjetlana Škrabal

30145

Svjetlana

Škrabal

doc. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji proizvoda s dodanom vrijednošću suradnik
Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda vanjski suradnik
Naziv Akcije
Obradović, Valentina; Bakač, Maja; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Mesić, Josip Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 476-481
Obradović, Valentina; Krznarić Došen, Ines; Perković, Irena; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga // Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings / Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 19. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023. str. 155-162
Ergović Ravančić, Maja; Habuda-stanić, Mirna; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Obradović, Valentina Fluoride Adsorption from Water on Waste Materials // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, 72 (2023), 9/10 (Spec. iss.; 567-572. doi: 10.15255/KUI.2022.057
Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Lamešić, Sandra; Grbeš, Josipa; Škrabal, Svjetlana; Flanjak, Ivana Use of cocoa shell in instant cocoa powders – research of different hydrocolloid additions and drying techniques // Hrana u zdravlju i bolesti, 11 (2022), 2; 50-57
Obradović, Valentina ; Hodžić, Vanesa ; Lasić, Dario ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Marčetić, Helena ; Zec Zrinušić, Sanja Histamine in fish products on Croatian market // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, (2022), 6; 562-568
Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Svitlica, Brankica ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Mesić, Josip Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte "Graševina" u vinogorju Kutjevo // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 3; 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
Škrabal, Svjetlana ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena, Ergović Ravančić, Maja Praćenje proizvodnje čokolade prema mikrobiološkim kriterijima // 13th International Scientific and Profesional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić Jurislav, Šubarić Drago, Jašić Midhat (ur.). Osijek: Prhrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli i, 2021. str. 155-155
Obradović, Valentina ; Mesić, Josip ; Ergović Ravančić, Maja ; Svitlica, Brankica ; Marčetić, Helena ; Škrabal, Svjetlana Utjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina // 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana (ur.). Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 116-124
Obradović, Valentina ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Marčetić, Helena ; Domić, Tajana ; Penava, Ariana Kakvoća bagremovog meda na tržištu Požeško- slavonske županije // Proceedings (International conference "Valis Aurea"), -, - / Katalinić, Branko (ur.). 2020. str. 489-495
Škrabal, Svjetlana ; Ergović Ravančić, Maja ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Grčić, Marko Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja // 7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katelenić, Branko (ur.). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 585-591
nije evidentirano
nije evidentirano