Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Svjetlana Škrabal

30145

Svjetlana

Škrabal

doc. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji proizvoda s dodanom vrijednošću suradnik
Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda vanjski suradnik
Razvoj „Tapas“ proizvoda kao doprinos kvaliteti studentske prehrane voditelj
LIPA - Lokalna inicijativa za poduzetničku aktivaciju suradnik
Naziv Akcije
Obradović, Valentina; Bakač, Maja; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Mesić, Josip Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 476-481
Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana Perception of Faculty of Tourism and Rural Development Students on Slow Food Concept // Technologica acta (Tuzla), 16 (2024), 2; 61-66. doi: 10.51558/2232-7568.2023.16.2.61
Obradović, Valentina; Krznarić Došen, Ines; Perković, Irena; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena Utjecaj zamrzavanja i mariniranja na nutritivna i mikrobiološka svojstva zelenih šparoga // Ružička days : International conference 19th Ružička Days “Today Science – Tomorrow Industry” : Proceedings / Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 19. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Osijek : Zagreb: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2023. str. 155-162
Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana PERCEPTION OF FACULTY OF TOURISM AND RURAL DEVELOPMENT STUDENTS ON SLOW FOOD CONCEPT // Technologica acta (Tuzla), 16 (2023), 2; 61-66
Ergović Ravančić, Maja; Habuda-stanić, Mirna; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Obradović, Valentina Fluoride Adsorption from Water on Waste Materials // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, 72 (2023), 9/10 (Spec. iss.; 567-572. doi: 10.15255/KUI.2022.057
Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Lamešić, Sandra; Grbeš, Josipa; Škrabal, Svjetlana; Flanjak, Ivana Use of cocoa shell in instant cocoa powders – research of different hydrocolloid additions and drying techniques // Hrana u zdravlju i bolesti, 11 (2022), 2; 50-57
Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Svitlica, Brankica ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Mesić, Josip Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte "Graševina" u vinogorju Kutjevo // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 3; 78-84. doi: 10.31727/gzb.45.3.10
Obradović, Valentina ; Hodžić, Vanesa ; Lasić, Dario ; Ergović Ravančić, Maja ; Škrabal, Svjetlana ; Marčetić, Helena ; Zec Zrinušić, Sanja Histamine in fish products on Croatian market // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, (2022), 6; 562-568
Škrabal, Svjetlana ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena, Ergović Ravančić, Maja Praćenje proizvodnje čokolade prema mikrobiološkim kriterijima // 13th International Scientific and Profesional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić Jurislav, Šubarić Drago, Jašić Midhat (ur.). Osijek: Prhrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli i, 2021. str. 155-155
Škrabal, Svjetlana ; Ergović Ravančić, Maja ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Grčić, Marko Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja // 7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katelenić, Branko (ur.). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 585-591
nije evidentirano
nije evidentirano