Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ivan Vnučec

15256

Ivan

Vnučec

izv. prof. dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma / Carović-stanko, Klaudija; Kljak, Kristina (ur.) Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024
Vnučec, Ivan; Klapan, Anđela; Bedeković, Dalibor; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Janječić, Zlatko; Kiš, Goran; Kos, Ivica Valorizacija sekundarnih animalnih proizvoda u funkciji održive proizvodnje mesa // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 356-361
Bendelja Ljoljić, Darija; Klindić, Arijana; Vnučec, Ivan; Kos, Ivica; Tudor Kalit, Milna; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva The impact of cream ripening on butter characteristics // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 430-435
Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Kos, Ivica; Prpić, Zvonimir; Bendelja Ljoljić, Darija; Pavičić, Zlatko; Vnučec, Ivan Genetic markers and fatty acids in sheep meat: exploring links to sensory properties // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 187-187
Kos, Ivica; Pleadin, Jelka; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Hulak, Nataša; Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Marinković, Luka Effect of monosodium glutamate addition on physical and sensory properties of cooked sausages // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 238-238
Vrdoljak, Josip; Prpić, Zvonimir; Kostelić, Antun; Vnučec, Ivan; Konjačić, Miljenko; Kelava Ugarković, Nikolina Povezanost nekih tjelesnih mjera i mliječnih odlika alpina koza // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 362-367
Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Hulak, Nataša The use of bacteriocins of lactic acid bacteria in the prevention and treatment of mastitis // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 306-309
Ravlić, Marina; Vnučec, Ivan; Kasap, Ante; Širić, Ivan; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Janječić, Zlatko; Bendelja Ljoljić, Darija; Kos, Ivica Morphopmetric characteristics and carcass cuts of the Pag sheep // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 188-188
Vučković, Marija; Vnučec, Ivan; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Pleadin, Jelka; Jůzl, Miroslav,;Kos, Ivica The occurrence of myopathies and meat abnormalities in modern broiler farming // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 26 (2024), 1; 46-57
Kos, Ivica; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Širić, Ivan; Vnučec, Ivan; Crnčec, Tomislav Utjecaj smanjenja količine kantaksantina u krmnim smjesama na boju kože i mesa te senzorska svojstva mesa brojlera // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 25 (2023), 5; 403-415
nije evidentirano
nije evidentirano