Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Tratnik, Ljubica ; Božanić, Rajka
Mlijeko i mliječni proizvodi / Bašić, Zoran (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2012. 510..
Lisak, Katarina, Jeličić, Irena, Tratnik, Ljubica, Božanić, Rajka
Enzimske metode izolacije proteina sirutke // Zbornik sažetaka 40.-og Hrvatskog Simpozija mljekarskih stručnjaka sa međunarodnim sudjelovanjem / Samaržija, D. (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2012. str. 42-43
Novak, Ivan
Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke / Tratnik, Ljubica (mentor); Lisak Jakopović, Katarina (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2011
Lisak, Katarina ; Jeličić, Irena ; Tratnik, Ljubica ; Božanić, Rajka
Influence of sweetener stevia on the quality of strawberry flavoured fresh yoghurt // Mljekarstvo, 61 (2011), 3; 220-225
Matijević, Bojan ; Lisak, Katarina ; Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica
Impact of enzymatic hydrolyzed lactose on fermentation and growth of probiotic bacteria in whey // Mljekarstvo, 61 (2011), 2; 154-160
Matijević, Bojan ; Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica
Rast bakterija ABT-5 kulture u sirutki obogaćenoj koncentratom proteina sirutke // Mljekarstvo, 60 (2010), 3; 175-182
Jeličić, Irena ; Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Lisak, Katarina
Mogućnosti primjene netradicionalnih postupaka u mljekarskoj industriji // Mljekarstvo, 60 (2010), 2; 113-126
Jurčević, Ivana
Sirutka i proizvodi od sirutke / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009
Novak, Ivan
Sastav i svojstva proteina mlijeka / Tratnik, Ljubica (mentor); Lisak Jakopović, Katarina (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009
Legac, Ana
Probiotički fermetirani mliječni napitci / Tratnik, Ljubica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009