Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jasminka Špoljarić

3354

Jasminka

Špoljarić

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva suradnik
Naziv Akcije
Mikulec, Nataša; Domović, Dario; Oštarić, Fabijan; Plavljanić, Dijana; Horvat, Iva; Špoljarić, Jasminka; Peremin, Ines; Jakaša, Ivone Determining the mineral composition of „Paški sir“ cheese using inductively coupled plasma mass spectrometry method // 59th Croatian & 19th International Symposium on Agriculture I 11 – 16 February 2024, Dubrovnik, Croatia Dubrovnik, Hrvatska, 11.02.2024-16.02.2024
Analize mlijeka i mliječnih proizvoda / Mikulec, Nataša ; Antunac, Neven (ur.) Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023
Mikulec, Nataša ; Oštarić, Fabijan ; Plavljanić, Dijana ; Horvat Kesić, Iva ; Špoljarić, Jasminka ; Zdolec, Nevijo ; Cubrić Curik Vlatka ; Vinceković, Marko The application of microencapsulated rennet and autochthonous dairy cultures in the "Paški sir" cheese production // 58th Croatian and 18th International Symposium on Agriculture - Book of Abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 172-172
Mikulec, Nataša ; Špoljarić, Jasminka The Potential of Microencapsulation in Cheese Production // Power of Microbes in Industry and Environment / Teparić, Renata ; Leboš Pavunc, Andreja ; Kifer, Domagoj (ur.). Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2023. str. 125-125
Oštarić, Fabijan ; Antunac, Neven ; Čubrić-Čurik, Vlatka ; Čurik, Ino ; Jurić, Slaven ; Kazazić, Snježana ; Kiš, Marta ; Vinceković, Marko ; Zdolec, Nevijo ; Špoljarić, Jasminka et al. Challenging Sustainable and Innovative Technologies in Cheese Production: A Review // Processes, 10 (2022), 3; 529, 30. doi: 10.3390/pr10030529
Mikulec, Nataša ; Oštarić, Fabijan ; Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Dolenčić Špehar, Iva ; Antunac, Neven Innovative technology in “Paški sir” cheese production // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna et al. (ur.). 2022. str. 15-15
Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Plavljanić, Dijana ; Radeljević, Biljana ; Mikulec, Nataša Collaboration between the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products and the State Inspectorate in controlling the quality of milk and dairy products // 17th International Conference Laboratory Competence 2022 Book of Abstracts / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2022. str. 30-30
Kazazić, Snježana ; Gajdoš-Kljusurić, Jasenka ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Špoljarić, Jasminka ; Ljubić, Tihana ; Bilić, Branka ; Mikulec, Nataša Comparison of GC and NIR spectra as a rapid tool for food fraud detection: Case of butter adulteration with different fat types // Journal of food processing and preservation, 45 (2021), 9; e15732, 12. doi: 10.1111/jfpp.15732
Mikulec, Nataša ; Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Krga, Mateja ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Horvat Kesić, Iva ; Zdolec, Nevijo ; Dobranić, Vesna ; Antunac, Neven The investigation of suitability of raw milk consumption from vending machines in Croatia // Journal of Central European agriculture, 20 (2019), 4; 1076-1088. doi: 10.5513/JCEA01/20.4.2277
Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša ; Horvat Kesić, Iva ; Zamberlin, Šimun ; Špoljarić, Jasminka Značaj i uloga senzorskih ocjenjivanja u procjeni kvalitete mliječnih proizvoda // Laboratory competence 2019 Kompetentnost laboratorija 2019 / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2019. str. 28-29
nije evidentirano
nije evidentirano