Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Dubravka Škevin

6852

Dubravka

Škevin

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Stabilnost ulja i bioaktivnih spojeva u ulju tijekom prerade i skladištenja voditelj
Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina voditelj
Bioaktivne i hlapljive tvari djevičanskih maslinovih ulja u preradi i doradi suradnik
Od nusproizvoda u preradi žitarica i uljarica do funkcionalne hrane primjenom inovativnih procesa suradnik
Naziv Akcije
Brčić, Marina; Pospišil, Milan; Jukić, Željko; Pospišil, Ana; Obranović, Marko; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka Influence of seeding density and sowing date on agronomic properties of Camelina sativa L. // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 131-131
Brčić, Marina; Pospišil, Milan; Pospišil, Ana; Obranović, Marko; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka Agronomic properties of brown mustard (Brassica juncea L.) in dependency on seeding density // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 135-135
Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Benković, Maja; Drakula, Saša; Balbino, Sandra; Mandura Jarić, Ana; Mamilović, Karla; Ramljak, Ivana; Ćurić, Duška Influence of Cryogenic Grinding on the Nutritional and Antinutritional Components of Rapeseed Cake // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 10; doi: doi.org/10.3390/app13105841
Kraljić, Klara; Jukić Špika, Maja; Žanetić, Mirella; Filipan, Katarina; Trputec, Melisa; Obranović, Marko; Balbino, Sandra; Herceg, Zoran; Vukušić Pavičić, Tomislava; Ivanov, Mia et al. The influence of different thermal treatments on the antioxidant capacity and oxidative stability of virgin olive oil // Olive, an Ancient crop for a Sustainable Future, Book of Abstracts of IX International Olive Symposium. Davis, USA: University of Davis, 2023. str. 45-45
Obranović, Marko; Hanousek Čiča, Karla; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Balbino, Sandra; Mrvčić, Jasna Antimicrobial effect of hemp flower extract from different extraction methods // 7th International ISEKI-Food Conference „Next-generation of food research, education and industry“ : book of abstracts. Beč: ISEKI-Food Association, 2023. str. 207-207 doi: 10.34623/5jyp-pa83
Kraljić, Klara; Balbino, Sandra; Filipan, Katarina; Herceg, Zoran; Stuparević, Igor; Ivanov, Mia; Vukušić Pavičić, Tomislava; Jakoliš, Niko; Škevin, Dubravka Innovative Approaches to Enhance Activity of Endogenous Olive Enzymes—A Model System Experiment: Part II—Non-Thermal Technique // Processes, XI (2023), 12; 3283, 12. doi: 10.3390/pr11123283
Zdraveva, Emilija ; Gaurina Srček, Višnja ; Kraljić, Klara ; Škevin, Dubravka ; Slivac, Igor ; Obranović, Marko Agro-Industrial Plant Proteins in Electrospun Materials for Biomedical Application // Polymers, 15 (2023), 12; 2684, 22. doi: 10.3390/polym15122684
Kraljić, Klara; Balbino, Sandra; Filipan, Katarina; Herceg, Zoran; Ivanov, Mia; Vukušić Pavičić, Tomislava; Stuparević, Igor; Pavlić, Kristian; Škevin, Dubravka Innovative Approaches to Enhance Activity of Endogenous Olive Enzymes-A Model System Experiment: Part I-Thermal Techniques // Processes, XI (2023), 4; 1194, 14. doi: 10.3390/pr11041194
Kraljić, Klara ; Jukić Špika, Maja ; Filipan, Katarina ; Smajić, Edina ; Tokić, Mia ; Balbino, Sandra ; Obranović, Marko ; Žanetić, Mirella ; Ivanov , Mia ; Herceg, Zoran et al. Influence of flash thermal treatment on volatile compounds of virgin olive oil / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb, 2023. str. 204-204
Balbino, Sandra; Vincek, Dragutin; Trtanj, Iva; Egređija, Dunja; Gajdoš-Kljusurić, Jasenka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Škevin, Dubravka Assessment of Pumpkin Seed Oil Adulteration Supported by Multivariate Analysis: Comparison of GC-MS, Colourimetry and NIR Spectroscopy Data // Foods, XI (2022), 6; 835, 16. doi: 10.3390/foods11060835
Naziv Uloga Akcije
Poluindustrijska uljara za proizvodnju maslinovog ulja odgovorna osoba
nije evidentirano