Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Šehović, Đurđica ; Petravić Tominac, Vlatka ; Marić, Vladimir
On higher alcohols in wine // Periodicum biologorum, 109 (2007), 2; 205-217
Petravić Tominac, Vlatka ; Eke, Hana ; Šehović, Đurđica ; Zechner-Krpan, Vesna ; Novak, Srđan ; Marić, Vladimir
Fermentation of Grasevina must with different strains of wine yeast // Periodicum biologorum, 107 (2005), 1; 51-58-x
Šehović, Đurđica ; Božanić, Rajka ; Runjić-Perić, Vjera ; Marić, Vladimir
Comparison of malolactic fermentation in wine by two bacterial strains // Periodicum biologorum, 105 (2003), 3; 263-267-x
Curić, Dragana
Izolacija autohtonih vrsta kvasca s grožđa sorte Merlot i Chardonnay / Šehović, Đurđica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Sušac, Blaženka
Izolacija i determinacija autohtonih vrsta kvasca s grožđa / Šehović Đurđica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Kukolić, Diana
Određivanje amilnog alkohola u vinu plinskom kromatografijom / Šehović, Đurđica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Poljak, Gordana
Određivanje 2,3-butandiola u vinu plinskom kromatografijom / Šehović, Đurđica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Popović, Ana
Praćenje tijeka burnog vrenja mošta s pomoću dvije hranjive podloge / Šehović, Đurđica (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998