Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Uvjeti rada i psihosocijalni rizici u hotelijerstvu: Istraživanje percepcije hotelskih radnika
suradnik
Hotelske operacije - vještine i trening za budućnost
suradnik
Regionalni centar profesija u turizmu
suradnik
Naziv
Akcije
Rašan, Dora; Laškarin Ažić, Marina; Mikinac, Krešimir
Gastronomy and wine tourism transformation towards resilient destinations // Tourism review, Online first (2024),
Laškarin Ažić, Marina; Rašan, Dora; Mikinac, Krešimir
Memorable gastronomic experience in sustainable tourism destinations: evidence from Croatia // European journal of tourism research, 36 (2024), 3608, 17. doi: https://doi.org/10.54055/ejtr.v36i.3156
Mikinac, Krešimir
A contemporary systematic literature review of enogastronomic experiences // Oeconomica Jadertina, 13 (2023), 2; 138-151. doi: 10.15291/oec.4171
Mikinac, Krešimir
Transformation of memorable gastronomic experience: application of storytelling and brainstorming approach // Economic and Social Development (Book of Proceedings), 99th International Scientific Conference on Economic and Social Development. Varaždin: University North; Varazdin Development and Entrepreneurship Agency, 2023. str. 166-175
1. znanstveno-stručna konferencija Hotelska kuća 2022. Zbornik radova / Mikinac, Krešimir (ur.)
Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2022. doi: https://doi.org//10.20867/hk.1.
Ivančić, Ivana ; Mikinac, Krešimir ; Ćorluka, Goran
Trends in hospitality higher education: analysis of education programs in first 15 QS world universities // Tourism & hospitality industry 2022: Trends and Challenges / Laškarin Ažić, Marina ; Cerović, Marta (ur.). Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2022. str. 129-143 doi: /10.20867/thi.26.12
Mikinac, Krešimir; Laškarin Ažić, Marina; Rašan, Dora
Enogastronomic Experience: A State-of-the-Art-Review // 8th International Scientific-Business Conference LIMEN 2022 – Conference Proceedings. Budimpešta: Udruženje ekonomista i menadžera Balkana (UDEKOM), 2022. str. 103-113 doi: https://doi.org/10.31410/LIMEN.S.P.2022.103
Ivančić, Ivana ; Mikinac, Krešimir ; Čuček, Maja
Enogastronomski animacijski programi Dvorca Trakošćan - model unapređenja Turističke ponude Varaždina // Zbornik Veleučilišta u Rijeci / Journal of the Polytechnic of Rijeka, 10 (2022), 1; 185-199. doi: 10.31784/zvr.10.1.11
Šuljić Petrc, Alenka ; Mikinac, Krešimir ; Miškulin, Dolores
Foreign language ability in hospitality business // TOSEE-Tourism in Southern and Eastern Europe 2021 - Conference proceedings / Alkier, Romina ; Marković, Suzana ; Perić, Marko (ur.). Opatija: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2021. str. 775-788 doi: 10.20867/tosee.06.51
Šuljić Petrc, Alenka ; Mikinac, Krešimir
Translation of menus in Croatian restaurant sector: a proposal for quality intercultural communication // TOURMAN 2019 Conference Proceedings “Tourism, travel & hospitality at crossroads: The way ahead” / Christou, Evangelos ; Alexandris, Kostas ; Fotiadis, Anestis (ur.). Solun, 2019. str. 321-327