Pregled po CROSBI profilu: Marin Mihaljević Žulj (CROSBI Profil: 26553, MBZ: 315840)
Pronađeno 73 radova
-
1.Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljevć Žulj, MarinThe Effect of Bentonite Agents on the Aroma Composition of Sauvignon Blanc Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 87 (2022), 1; 51-60 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Tomić, Antonija; Stublić, Krunoslav; Štambuk, Petra; Fruk, Goran; Mihaljević Žulj, MarinUtjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive // Glasnik zaštite bilja, 44 (2021), 6; 40-46 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Mrvčić, Jasna; Trontel, Antonija; Hanousek Čiča, Karla; Vahčić, Nada; Nikićević, Ninoslav; Spaho, Nermina; Mihaljević Žulj, Marin; Brodski, Aleksandar; Jurak, Vesna; Krajnović, Mirela et al.Chemical and sensorial characteristics of traditional fruit spirits from Southeast Europe // Glasnik Zaštite Bilja, 44. (2021), 6.; 80-89 (recenziran, članak, znanstveni)
-
4.Stublić, KrunoslavUtjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
5.Sušilović, MiaUtjecaj tehnologije proizvodnje na kvalitetu likera od planike, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
6.Tomić Maksan, Marina; Mesić, Željka; Mihaljević Žulj, MarinPonašanje pripadnica generacije Y u potrošnji gina // Zbornik radova 56. Hrvatski i 16. Međunarodni Simpozij agronoma / Rozman, V. ; Antunović, Z. (ur.).
Vodice, Croatia: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 316-320 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Vrtodušić, Rea; Fruk, Goran; Židovec, Vesna; Šic Žlabur, Jana; Voća, Sandra; Mihaljević Žulj, Marin; Skendrović Babojelić, MartinaFizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti kruške s područja sjeverozapadne Hrvatske // 56th Croatian & 16th International Symposium on Agriculture
Vodice, Hrvatska, 2021. str. 82-83 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Gotal, Ana-Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Fruk, Goran; Tomac, Ivana; Skendrović Babojelić, Martina; Kovač, Marija; Ante, Nevestić; Šarkanj, Bojan; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteTHE RESISTANCE OF CROATIAN TRADITIONAL APPLE CULTIVARS TO P. expansum AND SUBSEQUENT PRODUCTION OF PATULIN // 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla, 2021. str. 65-65 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
9.Čirjak, NikaUtjecaj selekcioniranog kvasca na kvalitetu vina od meda, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
10.Barić, MatejUTJECAJ GAMA – ZRAČENJA KOMINE GROŽĐA NA PARAMETRE KAKVOĆE RAKIJE KOMOVICE, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
11.Tripalo, LeaKarakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska, 2021., diplomski rad, diplomski, Zagreb
-
12.Sorić, MartinaUtjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
13.Radovčić, KarlaUtjecaj vinogradarskog položaja na kemijski sastav vinskih destilata, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
14.Šimurina, MiaUtjecaj pektolitičih enzima na kemijski sastav destilata od dunje, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
15.Peraić, LovroUtjecaj gama zračenja na sastav hlapljivih spojeva u sirovom destilatu prevrelog masulja šljive, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
16.Matić, ErikUtjecaj filtracije i hladne stabilizacije na kemijski sastav i kvalitetu vinjaka, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
17.Lovin Mrak, TinaMogućnost proizvodnje vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze Hrvatskog primorja, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
18.Jakovčević, MartinaUtjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija, 2020., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
19.Lokner, KristijanSenzorne karakteristike Cognaca, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
20.Mihaljević Žulj, Marin; Počepan, Ivan; Viskić, Marko; Maslov Bandić, LunaUtjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata // Glasnik zaštite bilja, 43 (2020), 3; 61-67 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Hofer, SimonaKvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljiva, 2020., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
22.Počepan, IvanUtjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata, 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
23.Turk, BranimirUtjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina, 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
24.Husić, AnaUtjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa), 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
25.Mihaljević Žulj, Marin; Maslov Bandić, Luna; Perić, FilipKemijske karakteristike vinskih destilata dobivenih od sorata vinove loze ‘Kraljevina’ i ‘Ranfol’ // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 5; 22-27 (domaća recenzija, članak, znanstveni)