Naziv |
Akcije |
Bendelja Ljoljić, Darija; Klindić, Arijana; Vnučec, Ivan; Kos, Ivica; Tudor Kalit, Milna; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva
The impact of cream ripening on butter characteristics // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 430-435 |
|
Vnučec, Ivan; Klapan, Anđela; Bedeković, Dalibor; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Janječić, Zlatko; Kiš, Goran; Kos, Ivica
Valorizacija sekundarnih animalnih proizvoda u funkciji održive proizvodnje mesa // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 356-361 |
|
Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Hulak, Nataša
The use of bacteriocins of lactic acid bacteria in the prevention and treatment of mastitis // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 306-309 |
|
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457 |
|
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir
Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244 |
|
Levak, Stefani; Maslov Bandić, Luna; Sopko Stracenski, Katarina; Dolenčić Špehar, Iva; Kalit, Samir; Rako, Ante; Tudor KAlit, Milna
Total polyphenol and flavonoid content and antioxidant properties of semi-hard goat cheese ripened in oil // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 240-240 |
|
Tudor Kalit, Milna ; Janda, Dana ; Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Kalit, Samir
Bioaktivni peptidi iz sira // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.). Zagreb, 2023. str. 403-408 |
|
Levak, Stefani; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
The influence of ripening of semi-hard goat cheese in oil on its physicochemical composition and sensory properties // Journal of dairy science, 106 (2023), 12; 8493-8503. doi: 10.3168/jds.2023-23533 |
|
Dolenčić Špehar, Iva ; Sandra Mandinić, Sandra ; Darija Bendelja Ljoljić, Darija ; Tudor Kalit, Milna ; Zamberlin, Šimun ; Kos, Ivica ; Kalit, Samir
Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition. Zagreb, 2023. str. 374-379 |
|
Bendelja Ljoljić, Darija ; Dolenčić Špehar, Iva ; Tudor Kalit, Milna ; Rajnović, Ivana ; Hulak, Nataša ; Kos, Ivica ; Vnučec, Ivan ; Prđun, Saša ; Kalit, Samir
The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.). Zagreb, 2023. str. 363-367 |
|