Naziv |
Akcije |
Lučan, Mirela ; Ranilović, Jasmina ; Slačanac, Vedran ; Cvetković, Tanja ; Primorac, Ljiljana ; Gajari, Davorka ; Tomić Obrdalj, Helena ; Jukić, Marko ; Lukinac Čačić, Jasmina
Physico-chemical properties, spreadability and consumer acceptance of low-sodium cream cheese // Mljekarstvo, 70 (2020), 1; 13-27. doi: 10.15567/mljekarstvo.2020.0101 |
|
Mihalina, Marko
Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja / Lučan, Mirela ; Slačanac, Vedran (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2019 |
|
Krstanović, Vinko ; Mastanjević, Kristina ; Vedran Slačanac, Vedran ; Šarkanj, Bojan ; Mastanjević, Krešimir
EU legislative and Mycotoxins in Malt and Beer – Are We Taking Seriously? // MIC – Vis Mediterranean Island conference Book of Abstracts. Vis, 2018. str. 66-67 |
|
Lučan, Mirela ; Lukinac, Jasmina ; Jukić, Marko ; Slačanac, Vedran
Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina // Zbornik sažetaka 43. hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka sa međunarodnim sudjelovanjem / Božanić, Rajka (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2018. str. 78-78 |
|
Slačanac, Vedran ; Lučan, Mirela
Mogućnosti iskorištenja sirutke, najvažnijeg nusproizvoda mljekarske industrije // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 227-246 |
|
Lučan Čolić, Mirela ; Slačanac, Vedran ; Hardi, Jovica; Lukinac, Jasmina
The possibility of the application of fruit juices in the coagulation of milk for cooked cheese production // Book of abstracts of the 10th International Scientific and Professional Conference With Food to Health / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 152-152 |
|
Krstanović, Vinko ; Mastanjević, Krešimir ; Velić, Natalija ; Slačanac, Vedran ; Vacek, Kristina ; Gagula, Goran ; Mastanjević, Kristina
Influence of malting procedure on the quality of hulless barley malt // Proceedings of the 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva - Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 168-176 |
|
Krstanović, Vinko ; Mastanjević, Kristina ; Slačanac, Vedran ; Gagula, Goran ; Vacek, Kristina
RESEARCH ON POSSIBILITIES OF MALT PRODUCTION FROM CROATIAN HULLESS BARLEY VARIETIES // Book of abstracts of 8 th International congress Flour-bread '15 and 10th Croatian congress of cereal technologists / Koceva Komlenić, D. (ur.). Osijek: University of Josip Juraj Strossmayer, Faculty of food technology, 2015. str. 29-29 |
|
Natalija, Velić ; Tihana, Marček ; Tamara, Jurić ; Katarina, Petrinović ; Damir, Hasenay ; Lidija, Begović ; Vedran, Slačanac
A survey of different bioadsorbents for removal of malachite green and methylene blue dyes from aqueous solutions // 15th Ružička days "Today science - tomorrow industry" Proceedings / Šubarić, Drago ; Jukić, Ante (ur.). (ur.). Osijek : Zagreb: J.J. Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Croatian Society of Chemical Engineers, 2015. str. 424-432 |
|
Lučan, Mirela
Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2014 |
|