Naziv |
Akcije |
Šantić, Ivona
Fenolni antioksidansi cvijeta jadranskog petrovca / Generalić Mekinić, Ivana ; Veršić Bratinčević, Maja (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2024 |
|
Generalić Mekinić, Ivana
PRIMA projekt SEAFENNEL4MED: „Innovative sustainable organic sea fennel (Crithmum maritimum L.) – based cropping systems to boost agrobiodiversity, profitability, circularity, and resilience to climate changes in Mediterranean small farms“, 73, 3-4. 2024. 202-203. |
|
Politeo, Olivera ; Ćurlin, Pavao ; Brzović, Petra ; Auzende, Killian, Magne, Christian ; Generalić Mekinić, Ivana
Volatiles from French and Croatian Sea Fennel Ecotypes: Chemical Profiles and the Antioxidant, Antimicrobial and Antiageing Activity of Essential Oils and Hydrolates // Foods, 13 (2024), 5; 695, 15. doi: 10.3390/foods13050695 |
|
Matić, Anica
Proizvodnja piva Lag.Anica / Generalić Mekinić, Ivana (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2023 |
|
Marić, Nikola
Tehnologija proizvodnje funkcionalnog napitka na bazi sladovine / Generalić Mekinić, Ivana ; Radman, Sanja (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, 2023 |
|
Divić, Lucija
Utjecaj ekstrakcijskog otapala na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva ekstrakata motra / Generalić Mekinić, Ivana (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2023 |
|
Kovačić, Rea
Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithmum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije / Generalić Mekinić, Ivana (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2023 |
|
Koceić, Petra
Profili hlapivih spojeva eteričnih ulja i hidrolata motra (Crithmum maritimum L.) dobivenih različitim postupcima destilacije / Generalić Mekinić, Ivana; Popović, Marijana (mentor);
Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2023 |
|
Ben Akacha, Boutheina; Michalak, Monika; Generalić Mekinić, Ivana; Kačaniova, Miroslava; Chaari, Moufida; Brini, Faical; Ben Saad, Rania; Mnif, Wissem; Garzoli, Stefania; Ben Hsouna, Anis
Mixture design of α-pinene, α-terpineol, and 1,8-cineole: A multiobjective response followed by chemometric approaches to optimize the antibacterial effect against various bacteria and antioxidant activity // Food science & nutrition, 12 (2023), 0; 574-589. doi: 10.1002/fsn3.3780 |
|
Radman, Sanja; Brzović, Petra; Radunić, Mira; Rako, Ante; Šarolić, Mladenka; Ninčević Runjić, Tonka; Urlić, Branimir; Generalić Mekinić, Ivana
Vinegar-Preserved Sea Fennel: Chemistry, Color, Texture, Aroma, and Taste // Foods, 12 (2023), 3812, 13 |
|