Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe
voditelj
Permeacijska svojstva nekih polimernih materijala za pakiranje hrane
suradnik
Otvoreni pristup tečajevima o pakiranju hrane za djelatnike visokog obrazovanja i firmi 2.0
suradnik
Otvoreni pristup tečajevima o pakiranju hrane za djelatnike visokog obrazovanja i firmi 1.0
suradnik
Otiskivanje, kvaliteta i uporabljivost podloga s ne-drvnim vlakancima
vanjski suradnik
Naziv
Akcije
Dujmović, Mia; Kurek, Mia; Mlinar, Zdenko; Pišonić, Petra; Radman, Sanja; Opačić, Nevena; Fabek Uher, Sanja; Galić, Kata; Ščetar, Mario; Benko, Božider et al.
Preservation of bioactive compounds of fresh nettle leaves by modified atmosphere // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 445-451
Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Galić, Kata
Održivo pakiranje ribe: osvrt // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXVI (2024), 2; 151-154
Levaj, Branka; Pelaić, Zdenka; Galić, Kata; Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Poljak, Milan; Dite Hunjek, Draženka; Pedisić, Sandra; Balbino, Sandra; Čošić, Zrinka et al.
Maintaining the Quality and Safety of Fresh-Cut Potatoes (Solanum tuberosum): Overview of Recent Findings and Approaches // Agronomy, 13 (2023), 8; 2002, 46. doi: https://doi.org/10.3390/agronomy13082002
Molnar, Dunja ; Novotni, Dubravka ; Kurek, Mia ; Galić, Kata ; Iveković, Damir ; Bionda, Helena ; Ščetar, Mario
Characteristics of edible films enriched with fruit by-products and their application on cookies // Food hydrocolloids, 135 (2023), 1-10. doi: 10.1016/j.foodhyd.2022.108191
Dujmović, Mia; Kurek, Mia; Šic Žlabur, Jana
Očuvanje bioaktivnih spojeva pakiranog lista koprive upotrebom modificirane atmosfere // Knjiga sažetaka dana doktorata biotehničkog područja 2023. godine. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2023. 127..
Ščetar, Mario ; Kurek, Mia ; Gabrić, Domagoj ; Galić, Kata
Primjena nanočestica u pakiranju ribljih i mesnih proizvoda // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 25 (2023), 3; 229-236
Johna, Jacob ; Klepac, Damir ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Galić, Kata ; Valić, Srećko ; Sabu, Thomas ; Pius, Anitha
Phase Behavior of NR/PMMA Semi-IPNs and Development of Porous Structures // Polymers, 16 (2023), 6; 1-15. doi: 10.3390/polym15061353
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Brnčić, Mladen ; Galić, Kata
Characterization of Synthetic Polymer Coated with Biopolymer Layer with Natural Orange Peel Extract Aimed for Food Packaging // Polymers, 15 (2023), 11; 1-13. doi: 10.3390/polym15112569
Katarina Raguž
KARAKTERIZACIJA VIŠESLOJNIH FILMOVA OD POLI(MLIJEČNE KISELINE) I BARIJERNOG SLOJA OD ŽELATINE / Mia Kurek (mentor); Mia Kurek (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Hasl, Karolina
KARAKTERIZACIJA FILMOVA OD ALGINATA I KITOZANA S PRIRODNIM ANTIOKSIDANSIMA (EKSTRAKT RUŽMARINA) ZA PAKIRANJE HRANE / Mia Kurek (mentor); Mia Kurek (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022