Pregled po CROSBI profilu: Daniela Čačić Kenjerić (CROSBI Profil: 23589, MBZ: 235380)
-
1.Flanjak, Ivana; Kenjerić, Daniela; Strelec, Ivica; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, LjiljanaEffect of processing and storage on sage (Salvia officinalis L.) honey quality // Journal of microbiology, biotechnology and food sciences, 11 (2022), 6; 3375, 6 doi:10.55251/jmbfs.3375 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Kokot, Karmen; Kenjerić, DanielaPrehrambene navike srednjoškolaca prije i za vrijeme lockdowna // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla: Faculty of Food Technology Osijek (University of Osijek) and Faculty of Technology (University of Tuzla), 2021. str. 20-20 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Čačić Kenjerić, Daniela; Sokolić, DarjaChapter 7 - Food, nutrition, and health in Croatia // Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans / Alina-Ioana, Gostin ; Diana, Bogueva ; Vladimir, Kakurinov (ur.).
London ; San Diego ; Cambridge ; Oxford: Academic Press, an imprint of Elsevier, 2021. str. 91-106 doi:10.1016/B978-0-12-820782-6.00009-8 -
4.Šoher, Lidija; Čačić Kenjerić, DanielaPhysical activity assessment questionnaires: a lifespan review // Hrvatski športskomedicinski vjesnik, 36 (2021), 2; 71-78 (recenziran, članak, znanstveni)
-
5.Šoher, Lidija; Pavlić, Martina; Jurković, Martina; Sokolić, Darja; Čačić Kenjerić, DanielaFood Consumption Survey on Infants and Children in Croatia 2017-2021 // 3rd Young Scientists' Day - Conference - Book of Abstracts / Drenjančević, Ines (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2021. str. 2-2 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Tadić, ZvonimirIndividualizirani plan prehrane za nogometaša: Prikaz slučaja, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar
-
7.Pavlić, Martina; Šoher, Lidija; Jurković, Martina; Sokolić, Darja; Kenjerić, DanielaMacronutrient contribution to total energy intake in infants, toddlers and children under 9 years // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference "With food to health" / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek ; Tuzla: Faculty of Food Technology Osijek (University of Osijek) ; Faculty of Technology (University of Tuzla), 2021. str. 28-28 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Šoher, Lidija; Simeunović, Brankica; Kenjerić, DanielaASSESSMENT OF NUTRITIONAL STATUS AND DIFFERENCES IN SELF-REPORTED AND MEASURED HEIGHT AND WEIGHT IN THE STUDENT POPULATION // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek and/i Tuzla: Faculty of Food Technology Osijek (University of Osijek) and Faculty of Technology (University of Tuzla), 2021. str. 29-29 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Josić, MichaelKontrola glikemije kod fizički aktivnih osoba oboljelih od dijabetesa tipa 1, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Kineziološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Domaćinović, Matija; Prakatur, Ivana; Miškulin, Ivan; Čačić Kenjerić, Daniela; Šerić, Vatroslav; Prakatur, Berislav; Miškulin, Maja; Čačić Kenjerić, FraneThe effects of propolis supplementation on weight gain, feed conversion and selected biochemical blood parameters of broilers // Journal of hygienic engineering and design, 34 (2021), 138-143 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Kubat, IsmiraNavike uzimanja dodataka prehrani odrasle populacije grada Sarajeva i okolice, 2021., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Kokot, KarmenProcjena prehrambenih navika, stavova i znanja o prehrani učenika četvrtih razreda osnovnih škola Varaždinske županije, 2021., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Pek, valentinaVeganska prehrana, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Babić, KristinaBezglutenska prehrana- prednosti i rizici, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Radić, IvanaAntioksidativni vitamini i minerali, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Javor, AdelaOpravdanost uzimanja dodataka prehrani kod dizačkih sportova, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za odgojne i obrazovne znansti, Osijek
-
17.Pongrac, ŽaklinaPrehrana u body buildingu, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za odgojne i obrazovne znansti, Osijek
-
18.Hostić, DavorPrehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije, 2020., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Simeunović, BrankicaUsporedba statusa uhranjenosti i bazalnog metabolizma studentske populacije utvrđenih različitim metodama, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Tolić, MarinelaHidracija i funkcionalni napitci za sportaše, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Prakatur, Ivana; Domaćinović, Matija; Čačić Kenjerić, Daniela; Čačić Kenjerić, Frane; Galović, Dalida; Samac, Danijela; Cvijetić Stokanović, MilicaThe influence of propolis supplementation on the technological properties and macronutrient content of skinless chicken breasts // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2020), 1; 16-20 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Banjari, Ines; Martinović, Milica; Belojević, Goran; Ašanin, Bogdan; Duborija Kovačević, Nataša; Kenjerić, Daniela; Miškulin, Maja; Pantović, Snežana; Pušeljić, Silvija; Sokolić, Darja et al.Poverty and other correlates of obesity and underweight among 7-year-olds from Croatia and Montenegro // Public health (London), 182 (2020), 64-69 doi:10.1016/j.puhe.2020.01.017 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Gložinić, MartinaUnos probiotika putem prehrane i dodataka prehrani te povezanost sa statusom uhranjenosti, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Radman, PamelaZnanja o prehrani i prehrambene navike predadolescenata i adolescenata osnovnoškolskog uzrasta u Popovači, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
25.Prakatur, Ivana; Domaćinović, Matija; Kenjerić, Daniela; Čačić Kenjerić, Frane; Galović, Dalida; Samac, Daniela; Cvijetić Stokanović, MilicaTHE INFLUENCE OF PROPOLIS SUPPLEMENTATION ON THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND MACRONUTRIENT CONTENT OF SKINLESS CHICKEN BREASTS // Book of Abstracts 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla: Faculty of Food Technology Osijek (University of Osijek) and Faculty of Technology (University of Tuzla), 2019. str. 168-168 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)