Naziv |
Akcije |
Kos, Jovana; Radić, Bojana; Lešić, Tina; Anić, Mislav; Jovanov, Pavle; Šarić, Bojana; Pleadin, Jelka
Climate Change and Mycotoxins Trends in Serbia and Croatia: A 15-Year Review // Foods, 13 (2024), 9; 1391-1391. doi: 10.3390/foods13091391 |
|
Bušelić Garber, Ivana; Lepen Pleić, Ivana; Hrabar, Jerko; Žuvić, Luka; Talijančić, Igor; Žužul Vrgoč, Iva; Pleadin, Jelka; Grubišić, Leon; Šegvić-Bubić, Tanja
Promjene u bakterijskoj zajednici u crijevima lubina s obzirom na prehranu i dob // Knjiga sažetaka I. znanstveno - stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem posvećenog marikulturi u Jadranskom moru - Adriatic Mariculture. Zadar: Sveučilište u Zadru, 2024. str. 26-26 |
|
Kudumija, Nina; Vulić, Ana; Lešić, Tina; Dergestin Bačun, Lidija; Dugonjić Odak, Zrinka; Pleadin, Jelka
Sorbinska kiselina – aditiv s antimikrobnim djelovanjem u hrani životinjskog podrijetla // Veterinarska stanica, 55 (2024), 2; 129-136 |
|
Vučković, Marija; Vnučec, Ivan; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Pleadin, Jelka; Jůzl, Miroslav,;Kos, Ivica
The occurrence of myopathies and meat abnormalities in modern broiler farming // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 26 (2024), 1; 46-57 |
|
Pleadin, Jelka ; Jadrić, Marina ; Kudumija, Nina ; Zadravec, Manuela ; Kiš, Goran ; Mihaljević, Željko ; Škrivanko, Mario ; Samardžija, Marko
Zearalenone in feed, urine and meat from three pig farms in Croatia // Veterinarska stanica, 55 (2024), 1; 1-11. doi: 10.46419/vs.55.1.10 |
|
Kos, Ivica; Pleadin, Jelka; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Hulak, Nataša; Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Marinković, Luka
Effect of monosodium glutamate addition on physical and sensory properties of cooked sausages // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 238-238 |
|
Kvrgić, Kristina; Pleadin, Jelka; Mišetić Ostojić, Dijana; Džafić, Natalija
Assessment of the matrix effect in quantifying lipophilic toxins in seafood // Veterinarska stanica, 55 (2024), 6; 611-621. doi: 10.46419/vs.55.6.5 |
|
Lešić, Tina; Pleadin, Jelka
Pojavnost toksikotvornih plijesni i mikotoksina u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima // Sigurnost hrane i zaštita potrošača. Velika Gorica: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2024. str. 40-50 |
|
Lešić, Tina; Zadravec, Manuela; Markov, Ksenija; Pleadin, Jelka
Metode identifikacije plijesni - primjena na tradicionalnim mesnim proizvodima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXVI (2024), 1; 58-67 |
|
Zdolec, Nevijo; Franičević, Marijana; Klanac, Lucija; Kavain, Ivana; Batinić, Josip; Zadravec, Manuela; Pleadin, Jelka; Čobanov, Darko; Kiš, Marta
Antimicrobial Properties of Basil (Ocimum basilicum L.), Sage (Salvia officinalis L.), Lavender (Lavandula officinalis L.), Immortelle (Helichrysum italicum (Roth) G. Don), and Savory (Satureja montana L.) and Their Application in Hard Cheese Production // Hygiene, 4 (2024), 2; 135-145 |
|