Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jelka Pleadin

279

Jelka

Pleadin

prof. dr. sc.

dipl. ing.

Prof Ph D

B Sc

Naziv Uloga Akcije
Mikotoksini u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima: molekularna identifikacija plijesni producenata i procjena izloženosti potrošača voditelj
Pojavnost mikroplastike i bisfenola u školjkašima hrvatske obale Jadranskog mora suradnik
Integrirani model upravljanja ribarstvom i akvakulturom uz obale Jadrana suradnik
Jačanje inovacija i održivosti u jadranskoj akvakulturi suradnik
Biološka raznolikost plijesni i pojavnost fuzarijskih mikotoksina te njihovih metabolita u najznačajnijim žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj suradnik
Naziv Akcije
Kudumija, Nina; Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Vratarić, Darija; Petrović, Danijela; Vulić, Ana The occurrence of thiouracil in pig and bovine urine collected from Croatian farms // Veterinarska stanica, 55 (2024), 6; 601-609. doi: 10.46419/vs.55.6.4
Kudumija, Nina; Vulić, Ana; Lešić, Tina; Dergestin Bačun, Lidija; Dugonjić Odak, Zrinka; Pleadin, Jelka Sorbinska kiselina – aditiv s antimikrobnim djelovanjem u hrani životinjskog podrijetla // Veterinarska stanica, 55 (2024), 2; 129-136
Kvrgić, Kristina; Pleadin, Jelka; Mišetić Ostojić, Dijana; Džafić, Natalija Assessment of the matrix effect in quantifying lipophilic toxins in seafood // Veterinarska stanica, 55 (2024), 6; 611-621. doi: 10.46419/vs.55.6.5
Lešić, Tina; Pleadin, Jelka Pojavnost toksikotvornih plijesni i mikotoksina u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima // Sigurnost hrane i zaštita potrošača. Velika Gorica: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2024. str. 40-50
Lešić, Tina; Zadravec, Manuela; Markov, Ksenija; Pleadin, Jelka Metode identifikacije plijesni - primjena na tradicionalnim mesnim proizvodima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXVI (2024), 1; 58-67
Vučković, Marija; Vnučec, Ivan; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Pleadin, Jelka; Jůzl, Miroslav,;Kos, Ivica The occurrence of myopathies and meat abnormalities in modern broiler farming // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 26 (2024), 1; 46-57
Zdolec, Nevijo; Franičević, Marijana; Klanac, Lucija; Kavain, Ivana; Batinić, Josip; Zadravec, Manuela; Pleadin, Jelka; Čobanov, Darko; Kiš, Marta Antimicrobial Properties of Basil (Ocimum basilicum L.), Sage (Salvia officinalis L.), Lavender (Lavandula officinalis L.), Immortelle (Helichrysum italicum (Roth) G. Don), and Savory (Satureja montana L.) and Their Application in Hard Cheese Production // Hygiene, 4 (2024), 2; 135-145
Kos, Jovana; Radić, Bojana; Lešić, Tina; Anić, Mislav; Jovanov, Pavle; Šarić, Bojana; Pleadin, Jelka Climate Change and Mycotoxins Trends in Serbia and Croatia: A 15-Year Review // Foods, 13 (2024), 9; 1391-1391. doi: 10.3390/foods13091391
Bušelić Garber, Ivana; Lepen Pleić, Ivana; Hrabar, Jerko; Žuvić, Luka; Talijančić, Igor; Žužul Vrgoč, Iva; Pleadin, Jelka; Grubišić, Leon; Šegvić-Bubić, Tanja Promjene u bakterijskoj zajednici u crijevima lubina s obzirom na prehranu i dob // Knjiga sažetaka I. znanstveno - stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem posvećenog marikulturi u Jadranskom moru - Adriatic Mariculture. Zadar: Sveučilište u Zadru, 2024. str. 26-26
Pleadin, Jelka ; Jadrić, Marina ; Kudumija, Nina ; Zadravec, Manuela ; Kiš, Goran ; Mihaljević, Željko ; Škrivanko, Mario ; Samardžija, Marko Zearalenone in feed, urine and meat from three pig farms in Croatia // Veterinarska stanica, 55 (2024), 1; 1-11. doi: 10.46419/vs.55.1.10
nije evidentirano
nije evidentirano