Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Vlatka Petravić Tominac

5763

Vlatka

Petravić Tominac

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Biorafinerijski sustav za proizvodnju biogoriva i biokemikalija iz neprehrambenih lignoceluloznih sirovina suradnik
People for tHe eurOpean bio-ENergy mIX suradnik
Understanding and exploiting the impacts of low pH on micro-organisms suradnik
Održiva proizvodnja biokemikalija iz sekundarnih lignoceluloznih sirovina suradnik
Održiva proizvodnja bioetanola i biokemikalija iz otpadnih poljoprivrednih lignoceluloznih sirovina na principima ekološke i ekonomske održivosti suradnik
Primjena integriranih bioprocesa u proizvodnji mliječne kiseline suradnik
Virtulab – Integrirani laboratorij za primarne i sekundarne sirovine suradnik
Bioprospecting Jadranskog mora suradnik
Naziv Akcije
Buovac, Marko Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 / Petravić Tominac, Vlatka (mentor); Marđetko, Nenad (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024
Novak, Mario; Marđetko, Nenad; Trontel, Antonija; Pavlečić, Mladen; Kelemen, Zora; Perković, Lucija; Petravić Tominac, Vlatka; Šantek, Božidar Development of an Integrated Bioprocess System for Bioethanol and Arabitol Production from Sugar Beet Cossettes // Food technology and biotechnology, 62 (2024), 1; 89-101
Petravić Tominac, Vlatka; Novak, Mario; Trontel, Antonija; Pavlečić, Mladen; Marđetko, Nenad; Grubišić, Marina; Didak Ljubas, Blanka; Miličević, Karla; Šantek, Božidar Pozitivni društveno-ekonomski i ekološki učinci proizvodnje bioplina anerobnom digestijom // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 3; 80-92. doi: 10.31727/gzb.46.3.9
Vuradin, Valentina Biotehnološka proizvodnja ksilitola iz lignoceluloznih sirovina / Petravić Tominac, Vlatka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022
Didak Ljubas, Blanka ; Novak, Mario ; Trontel, Antonija ; Rajković, Ana ; Kelemen, Zora ; Marđetko, Nenad ; Grubišić, Marina ; Pavlečić, Mladen ; Petravić Tominac, Vlatka ; Šantek, Božidar Production of Different Biochemicals by Paenibacillus polymyxa DSM 742 From Pretreated Brewers’ Spent Grains // Frontiers in microbiology, 13 (2022), 812457, 16. doi: 10.3389/fmicb.2022.812457
Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Obranović, Marko; Panić, Manuela; Radojčić Redovniković, Ivana GREEN SOLVENTS FOR THE EXTRACTION OF OLIVE POMACE PHENOLICS // Book of abstracts - Natural resources green technology and sustainable development / Radojčić Redovniković, Ivana; Jakovljević Tamara; Petravić Tominac, Vlatka et al. (ur.). Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia, 2022. str. 97-97
Didak-Ljubas, Blanka ; Novak, Mario ; Trontel, Antonija ; Kelemen, Zora ; Marđetko, Nenad ; Grubišić, Marina ; Pavlečić, Mladen ; Petravić Tominac, Vlatka ; Šantek, Božidar Paenibacillus polymyxa DSM 742 – the future of sustainable production of 2,3-butanediol // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation - Book of Abstracts. 2022. str. 55-55
Marđetko, Nenad ; Trontel, Antonija ; Novak, Mario ; Pavlečić, Mladen ; Didak Ljubas, Blanka ; Grubišić, Marina ; Petravić-Tomina, Vlatka ; Ludwig, Roland ; Šantek, Božidar Sustainable Production of Fungal Lignocellulolytic Enzyme Cocktails // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation - Book of Abstracts. 2022. str. 116-116
Petravić Tominac, Vlatka, Trontel, Antonija; Novak, Mario; Marđetko, Nenad; Grubišić, Marina; Didak Ljubas, Blanka; Buljubašić, Mateja; Šantek, Božidar Lignocelulozni nusprodukti iz poljoprivrede i prehrambene industrije kao pokretač napretka biotehnološke proizvodnje // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 6; 26-37. doi: 10.31727/gzb.45.6.3
Mrvčić, Jasna ; Srečec, Siniša ; Hanousek Čiča, Karla ; Devčić, Borna ; Petravić-Tominac, Vlatka ; Trontel, Antonija ; Bosiljkov, Tomislav ; Blažić, Marijana ; Čanadi Jurešić, Gordana ; Stanzer, Damir Characterization of the Fermentation Process and Aroma Profile of Carob Brandy // 10th Central European Congress on Food-Proceedings of CE-Food 2021 / Brka, Muhamed ; Sarić, Zlatan ; Oručević Žuljević, Sanja et al. (ur.). Cham: Springer, 2022. str. 68-87 doi: 10.1007/978-3-031-04797-8_7
nije evidentirano
nije evidentirano