Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jadranko Nežak

658

Jadranko

Nežak

mr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Nežak, Jadranko ; Zdolec, Nevijo ; Vidaček, Sanja ; Marušić, Nives ; Medić, Helga Primjena starter kultura Pediococcus pentosaceus, Staphylococcus carnosus i Staphylococcus xylosus u proizvodnji kulena // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 2; 89-95
Božac, Romano ; Kos, Ivica ; Janječić, Zlatko ; Kuzmanović Grubešić, Željka ; Konjačić, Miljenko ; Nežak, Jadranko Effect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of istrian dry-cured ham // Acta alimentaria, 40 (2011), 3; 315-326. doi: 10.1556/AAlim.40.2010.0008
Medić, Helga ; Vidaček, Sanja ; Marušić, Nives ; Šatović, Viktor ; Nežak, Jadranko Utjecaj ovitaka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 2; 111-121
Medić, Helga ; Vidaček, Sanja ; Nežak, Jadranko ; Marušić, Nives ; Šatović, Viktor Utjecaj ovitka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 113-122
Vidaček, Sanja ; Medić, Helga ; Botka-Petrak, Karmen ; Nežak, Jadranko ; Petrak, Tomislav Bioelectrical impedance analysis of frozen sea bass (Dicentrarchus labrax) // Journal of food engineering, 88 (2008), 2; 263-271. doi: 10.1016/j.jfoodeng.2008.02.010
Nežak, Jadranko Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
nije evidentirano
nije evidentirano