Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Nežak, Jadranko ; Zdolec, Nevijo ; Vidaček, Sanja ; Marušić, Nives ; Medić, Helga
Primjena starter kultura Pediococcus pentosaceus, Staphylococcus carnosus i Staphylococcus xylosus u proizvodnji kulena // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 2; 89-95
Božac, Romano ; Kos, Ivica ; Janječić, Zlatko ; Kuzmanović Grubešić, Željka ; Konjačić, Miljenko ; Nežak, Jadranko
Effect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of istrian dry-cured ham // Acta alimentaria, 40 (2011), 3; 315-326. doi: 10.1556/AAlim.40.2010.0008
Medić, Helga ; Vidaček, Sanja ; Marušić, Nives ; Šatović, Viktor ; Nežak, Jadranko
Utjecaj ovitaka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 2; 111-121
Medić, Helga ; Vidaček, Sanja ; Nežak, Jadranko ; Marušić, Nives ; Šatović, Viktor
Utjecaj ovitka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 113-122
Nežak, Jadranko
Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica / Šatović, Viktor (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004