Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ivana Flanjak

13127

Ivana

Flanjak

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Primjena fluorescentne spektrofotometrije u identifikaciji botaničkog podrijetla meda suradnik
Utjecaj uvjeta sakupljanja pčelinjeg otrova na koncentraciju melitina voditelj
Karakterizacija matične mliječi voditelj
Doprinos zaštiti izvornosti i autentičnosti meda uljane repice (Brassica sp.) kroz određivanje mikro i makro elemenata suradnik
Izrada specifikacija za med proizvedenih na području Osječko-baranjske županije voditelj
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji čokolade i srodnih proizvoda suradnik
Liofilizacija slavonskog meda u cilju proširenja njegove primjene suradnik
Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda suradnik
Doprinos karakterizaciji uniflornih vrsta meda sa područja istočne Hrvatske: med od amorfe (Amorpha fruticosa L.) voditelj
Naziv Akcije
Bilić Rajs, Blanka; Flanjak, Ivana; Milojković-Opsenica, Dušanka; Tešić, Živoslav; Čačić Kenjerić, Frane; Primorac, Ljiljana Analysis of δ13C and δ15N values in Croatian honey by EA–IRMS and possibility of their application in botanical origin verifcation // Journal of food science and technology, 61 (2024), 939-949. doi: 10.1007/s13197-023-05888-9
Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Cvijetić-Stokanović, Milica; Gal, Katarina; Rudić, Olivera; Flanjak, Ivana Contribution to the Characterisation of False Indigo Honey (Amorpha fruticosa L.) // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 217-222
Moslavac, Tihomir; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Budžaki, Sandra; Ostojčić, Marta Stabilizacija janjeće masti s antioksidansima i sinergistima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 26 (2024), 1; 35-45
Potočar, Anita Aminokiselinski profil makroalgi roda Cystoseira / Flanjak, Ivana; Jokić, Stela (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Skendrović Babojelić, Martina; Šarkanj, Bojan; Fruk, Goran; Flanjak, Ivana; Kovač, Tihomir Qualitiy of apple juice produced from traditional apple cultivars // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 87-87
Tomac, Ivana; Gotal, Ana-Marija; Fruk, Goran; Šarkanj, Bojan; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Flanjak, Ivana; Lončarić, Ante Antioxidant activity of apple polyphenols determined by cyclic voltammetry using a biosensor // Book of abstracts of 2nd international conference "Food and Climate Change". Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2023. str. 90-90
Sarapa, Astrid; Loos, Helene M.; Lazarus, Maja; Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Prđun, Saša; Peter, Anamarija; Buettner, Andrea Exploring the Diverse Properties of Propolis: A Multidisciplinary Approach // Abstract book "Propolis, the Medicine of the Past, Present and Future". Istanbul, Turska: International Propolis Research Group, 2023. str. 69-70
Sinanović, Azra; Jašić, Midhat; Šubarić, Drago; Flanjak, Ivana; Alihodžić, Damir; Čaušević, Benjamin Impact of food with sedative ingredients on the level of nutritional status // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 11-11
Flanjak, Ivana ; Bilić Rajs, Blanka ; Sinanović, Azra ; Moslavac, Tihomir Fatty acids composition and nutritional indices of poultry fats // Book of abstracts from the First international poultry congress / Sinanović, Azra (ur.). Banja Luka: Udruženje peradara, 2023. str. 84-85
Lončarić, Ante; Flanjak, Ivana; Kovač, Tihomir; Tomac, Ivana; Gotal Skoko, Ana-Marija; Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Zec Zrinušić, Sanja; Čiček, Danijel; Babić, Jurislav et al. Unveiling Apple Diversity: The Quality of Juice Produced from Old vs. Commercial Apple Cultivars // Plants, 12 (2023), 21; 3733, 14. doi: 10.3390/plants12213733
Naziv Uloga Akcije
HPLC odgovorna osoba
HPLC urednik zapisa
Uređaj za plinsku kromatografiju GC-FID odgovorna osoba
Uređaj za plinsku kromatografiju GC-FID urednik zapisa
Spektrofotometar odgovorna osoba
Rotacijski vakuum uparivač odgovorna osoba
nije evidentirano