Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Marina Krpan

2032

Marina

Krpan

izv. prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Od nusproizvoda u preradi žitarica i uljarica do funkcionalne hrane primjenom inovativnih procesa suradnik
Prilagođavanje stanične stijenke probiotičkog kvasca za učinkovito izlaganje proteina slatkog okusa na površini stanica: niskokalorični zaslađivači nove generacije suradnik
Naziv Akcije
Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana; Ćurić, Duška Volatile profile and sensory properties of gluten-free bread with yellow pea flour and sourdough // European food research and technology, (2024),
Osvald, Ena Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022. / Krpan, Marina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Smetko, Lucija Fizikalno-kemijske karakteristike cvjetnog, livadnog te meda od lipe analiziranog u svrhu natjecanja ''Zzzagimed 2022'' / Krpan, Marina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Marinović, Iva Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala) / krpan, marina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Ferić, Tea Analiza fizikalno-kemijskih parametara cvjetnog meda – sezona 2022 / krpan, marina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Vahčić, Nada; Drakula, Saša; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Pedisić, Sandra; Zorić, Zoran; Hruškar, Mirjana Monitoring the quality of Croatian honey // Apimondia, 48th International Apicultural Congress "Sustainable Beekeeping, from the south of the world" : abstract book. Santiago: Apimondia Federation, 2023. str. 290-290
Kovačević, Tvrtko Karlo; Išić, Nina; Major, Nikola; Krpan, Marina; Ban, Dean; Franić, Mario; Goreta Ban, Smiljana The Interplay of Physiological and Biochemical Response to Short-Term Drought Exposure in Garlic (Allium sativum L.) // Antioxidants, 12 (2023), 18; 1-28
Kovačević, Tvrtko Karlo ; Major, Nikola ; Sivec, Marta ; Horvat, Dijana ; Krpan, Marina ; Hruškar, Mirjana ; Ban, Dean ; Išić, Nina ; Goreta Ban, Smiljana Phenolic Content, Amino Acids, Volatile Compounds, Antioxidant Capacity, and Their Relationship in Wild Garlic (A. ursinum L.) // Foods, 12 (2023), 11; 2110-2126. doi: 10.3390/foods12112110
Samardžić, Nikolina Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva / krpan, marina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Lastovčić, Maja Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom / Krpan, Marina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
nije evidentirano
nije evidentirano