Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Od nusproizvoda u preradi žitarica i uljarica do funkcionalne
hrane primjenom inovativnih procesa
suradnik
Prilagođavanje stanične stijenke probiotičkog kvasca za učinkovito izlaganje proteina slatkog okusa na površini stanica: niskokalorični zaslađivači nove generacije
suradnik
Naziv
Akcije
Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana; Ćurić, Duška
Volatile profile and sensory properties of gluten-free bread with yellow pea flour and sourdough // European food research and technology, (2024),
Osvald, Ena
Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022. / Krpan, Marina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Smetko, Lucija
Fizikalno-kemijske karakteristike cvjetnog, livadnog te meda od lipe analiziranog u svrhu natjecanja ''Zzzagimed 2022'' / Krpan, Marina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Marinović, Iva
Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje glukozinolata u listu raštike (Brassica oleracea var. acephala) / krpan, marina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Ferić, Tea
Analiza fizikalno-kemijskih parametara cvjetnog meda – sezona 2022 / krpan, marina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Vahčić, Nada; Drakula, Saša; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Pedisić, Sandra; Zorić, Zoran; Hruškar, Mirjana
Monitoring the quality of Croatian honey // Apimondia, 48th International Apicultural Congress "Sustainable Beekeeping, from the south of the world" : abstract book. Santiago: Apimondia Federation, 2023. str. 290-290
Kovačević, Tvrtko Karlo; Išić, Nina; Major, Nikola; Krpan, Marina; Ban, Dean; Franić, Mario; Goreta Ban, Smiljana
The Interplay of Physiological and Biochemical Response to Short-Term Drought Exposure in Garlic (Allium sativum L.) // Antioxidants, 12 (2023), 18; 1-28
Kovačević, Tvrtko Karlo ; Major, Nikola ; Sivec, Marta ; Horvat, Dijana ; Krpan, Marina ; Hruškar, Mirjana ; Ban, Dean ; Išić, Nina ; Goreta Ban, Smiljana
Phenolic Content, Amino Acids, Volatile Compounds, Antioxidant Capacity, and Their Relationship in Wild Garlic (A. ursinum L.) // Foods, 12 (2023), 11; 2110-2126. doi: 10.3390/foods12112110
Samardžić, Nikolina
Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva / krpan, marina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Lastovčić, Maja
Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom / Krpan, Marina (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022