Pregled po CROSBI profilu: Marina Krpan (CROSBI Profil: 21501, MBZ: 249973)
Pronađeno 74 radova
-
1.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaOptimization and Validation of a HS-SPME/GC–MS Method for the Analysis of Gluten-Free Bread Volatile Flavor Compounds // Food analytical methods, 7 (2021), 1, 16 doi:10.1007/s12161-021-02076-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaAlteration of phenolics and antioxidant capacity of gluten-free bread by yellow pea flour addition and sourdough fermentation // Food Bioscience, 44 (2021), Part B; 101424, 10 doi:10.1016/j.fbio.2021.101424 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
3.Marinović, IvaUsporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Krpan, Marina; Major, Nikolina; Šatalić, Zvonimir; Hruškar, MirjanaHuman breast milk infant formula and follow-up milks comparison by electronic tongue // Acta Alimentaria, 50 (2021), 1; 33-41 doi:10.1556/066.2020.00122 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Puntarić, Ada; Božić Luburić, Đurđica; Varenina, Ivana; Bilandžić, Nina; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaSedativi u veterinarskoj medicini i njihovo određivanje // Veterinarska stanica, 152 (2021), 2; 193-206 doi:10.46419/vs.52.2.11 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Radoš, Kristina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaImproving volatile compounds profile and flavour of gluten-free bread enriched with yellow pea flour // EFFoST 2020 International Conference
Online, 2020. str. x-x (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Drakula, Saša; Prodanović, Ana-Marija; Tokić, Valentina; Rnjak, Viktorija; Voučko, Bojana; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaInfluence of enzymatic treatment and cryo- milling of buckwheat hulls on fibre solubility, free phenolic compounds and antioxidant capacity // Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption, Book of Abstracts / Tudoreanu, L. ; Schleining, G. ; Flynn, K. ; Habershuber, A. ; Cristea, S. (ur.).
Bucharest: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, 2020. str. 75-75 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaAgents for improving the odour of gluten-free bread enriched with yellow pea flour // Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption, Book of Abstracts / Tudoreanu, L. ; Schleining, G. ; Flynn, K. ; Habershuber, A. ; Cristea, S. (ur.).
Bucharest: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, 2020. str. 74-74 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Lučić, ElaUtjecaj prehrane i dodataka prehrani na migrenu, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Barošević, LucijaZadovoljstvo studenata kvalitetom hrane i usluge studentske prehrane, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Bušić, LucijaUnos magnezija i vitamina D kod oboljelih od migrene, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Šagovac, MarijanaUtjecaj migrene na prehranu i kvalitetu života oboljelih, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Prodanović, Ana-MarijaUtjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaA Simple HS-SPME/GC-MS Method for Determination of Acrolein from Sourdough to Bread // Food Analytical Methods, 12 (2019), 11; 2582-2590 doi:10.1007/s12161-019-01612-6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Pešić, JelenaPercepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
16.Poljanec, KlaraBiodostupnost mineralnih tvari u nusproizvodima žitarica i uljarica tretiranih kriomljevenjem i ultrazvukom visokog intenziteta, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Žgela, MarinaAnaliza čokoladnih i kakao napitaka s dodatkom eutektičkih otapala primjenom elektronskog jezika, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Zubac, AnaProvedba audita norme ISO 9001 u tvrtki TIM ZIP d.o.o., 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Vitko, IvonaProcjena i znanje o sigurnosti hrane u kantinama, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Tokić, ValentinaUdjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Rnjak, ViktorijaUtjecaj enzimskog tretmana na antioksidativnu aktivnost i udjel ukupnih fenolnih spojeva ljusaka heljde kriomljevenih do veličine čestica < 56 μm, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Drakula, Saša; Budimir, Valentina; Krpan, Marina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Čukelj Mustač, Nikolina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaSensory properties of gluten-free bread with pea flour and improvement agents // 10th International Congress „Flour-Bread ′19” and the 12th Croatian Congress of Cereal Technologists „Brašno-Kruh ′19.”, Book of Abstracts / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, 2019. str. 62-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
23.Bilandžić, Nina; Solomun Kolanović, Božica; Tlak Gajger, Ivana; Buljan, Petra; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaKontrola antimikrobnih lijekova u medu // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 13 (2018), 3-4; 107-119 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Prskalo, AnamariaOdređvanje udjela trans izomera masnih kiselina u margarinima, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Nejašmić, DianaUtjecaj kriomljevenja i ultrazvuka visokog intenziteta na prehrambena vlakna posija prosa i bučine pogače, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb