Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Obad, Lidija ; Šarić, Antonija ; Budić, Lahorka
English in Food Technology II. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021
Obad, Lidija ; Šarić, Antonija
English for Students of Food Technology I. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016
Šarić, Antonija ; Obad, Lidija
Age as a Determining Factor in L1 and L2 Acquisition // Journal of educational and social research, 5 (2015), S1; 25-36. doi: 10.5901/jesr.2015.v5n1s1p25
Obad, Lidija ; Šarić, Antonija
English in Food Technology for Graduate Students. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmajera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2015
Obad, Lidija, Šarić, Antonija
Proverbs as Spices in Classrooms. 2015
Obad, Lidija, Šarić, Antonija
How to Boost Students' Self-Esteem Leading to Higher Academic Achievements. 2014
English for Students of Food Technology I / Obad, Lidija (ur.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2012
Obad, Lidija
Analiza pravnog diskursa // Diskurs i dijalog, teorije, metode i primjene HDPL-a, Zbornik radova s 24. međunarodnog znanstvenog skupa HDPL-a. Osijek, 2011. str. 109-125
English in Food Technology II / Obad Lidija (ur.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayer u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010
Obad, Lidija
English in Food Technology I Graduate study 1st year / Obad, Lidija (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. 58..