Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Tomislav Lovrić

20607

Tomislav

Lovrić

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Tomić-Potrebuješ, Iva ; Budić-Leto, Irena ; Zlatić, Emil ; Zdunić, Goran ; Hribar, Janez ; Lovrić, Tomislav The influence of the off-vine drying of grapes on the aromatic compounds in the must from Plavac mali cv. // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 295-301
Tomić-Potrebuješ, Iva ; Budić-Leto, Irena ; Zlatić, Emil ; Zdunić, Goran ; Hribar, Janez ; Lovrić, Tomislav Influence of the off-vine drying of grape on the aromatic compounds in must from Plavac mali cv. // Danas znanost - sutra industrija : knjiga sažetaka / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012. str. 23-23
Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Budić-Leto, Irena ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Kurtanjek, Želimir ; Lovrić, Tomislav Prediction of some oenological characteristics of wine Prošek using near infrared spectroscopy // Proceedings of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.). Novi Sad: Futura, 2012. str. 1376-1380
Budić-Leto, Irena ; Zlatić, Emil ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Hribar, Janez ; Lovrić, Tomislav Changes in the aromatic composition during off-vine drying of Plavac mali grapes // Abstract book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.). Novi Sad: Futura, 2012. str. 502-502
Budić-Leto, Irena ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Zdunić, Goran ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Pezo, Ivan ; Lovrić, Tomislav Comparison of the descriptive sensory attributes of taste and chemical parameters of Croatian dessert wine Prošek using multivariate analysis // International journal of food, agriculture and environment, 10 (2012), 1; 132-136
Budić-Leto, Irena ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Zdunić, Goran ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Banović, Mara ; Kurtanjek, Želimir ; Lovrić, Tomislav Usefulness of near infrared spectroscopy and chemometrics in screening of the quality of dessert wine Prošek // Croatian journal of food science and technology, 3 (2011), 2; 9-15
Budić-Leto, Irena ; Zdunić, Goran ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Lovrić, Tomislav Effect of physicochemical variables on descriptive sensory attributes of the taste of Prošek wine // Proceedings of 13th Ružička days, Today Science – Tomorrow industry / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011. str. 240-246
Budić-Leto, Irena ; Zdunić, Goran ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Lovrić, Tomislav Effect of physicochemical variables on descriptive sensory attributes of the taste of Prošek wine // 13th Ružička days Today science-Tomorrow industry / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2010. str. 54-54
Budić-Leto, Irena ; Zdunić, Goran ; Banović, Mara ; Kovačević-Ganić ; Karin ; Tomić-Potrebuješ, Iva ; Lovrić, Tomislav Fermentative Aroma Compounds and Sensory Descriptors of Traditional Croatian Dessert Wine Prošek from Plavac Mali cv. // Food technology and biotechnology, 48 (2010), 4; 530-537
Budić-Leto, Irena ; Vrhovšek, Urška ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Lovrić, Tomislav Anthocyanin pattern of skin extracts from Babić and Plavac mali grapes and anthocyanin pattern of produced wine // Acta alimentaria, 38 (2009), 1; 67-75. doi: 10.1556/AAlim.2008.0029
nije evidentirano
nije evidentirano