Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Desanka Rade

22629

Desanka

Rade

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Tomasović, Slobodan ; Palaveršić, Branko ; Ikić, Ivica ; Mlinar. Rade ; Jukić, Katarina ; Maričević, Marko ; Puškarić, Kristijan ; Ivanušić, Tomislav ; Šarčević, Hrvoje Oplemenjivanje ozime pšenice na otpornost prema fuzarijkoj paleži klasa (Fusarium graminearum Schw.) // Zbornik sažetaka / Matotan, Zdravko ; Haramija, Josip (ur.). Zagreb: Hrvatsko, 2011. str. 36-37
Žanetić, Mirella ; Štrucelj, Dubravka ; Perica, Slavko ; Rade, Desanka ; Škevin, Dubravka ; Serraiocco, Arnaldo Chemical composition of Dalmatian virgin olive oils from autochtonous olive cultivars Oblica, Lastovka and Levantinka // Rivista italiana delle sostanze grasse, 86 (2010), 24-33
Ćurko, Marina Negliceridni sastojci u djevičanskom, rafiniranom maslinovom ulju i ulju iz maslinove komine / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009
Neđeral, Sandra Utjecaj uvjeta prerade koštica buče Cucurbita pepo L. na bioaktivne sastojke i održivost ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2008
Škevin, Dubravka ; Neđeral, Sandra ; Kraljić, Klara ; Petričević, Sandra ; Rade, Desanka The influence of rosemary leaves addition procedure on the properties of virgin olive oil during storage // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists. 2008
Rade, Desanka ; Škevin, Dubravka ; Neđeral, Sandra ; Kraljić, Klara ; Đurinek, Nada The influence of rosemary addition on the stability of the sunflower and virgin olive oil. 2008
Žanetić, Mirella ; Štrucelj, Dubravka ; Perica, Slavko ; Rade, Desanka Quality, fatty acid and triglyceride profile of Dalmatian virgin olive oils // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Kata Galić (ur.). Zagreb: EURO-VAL d.o.o., 2008
Stamenković, Ivan Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007
Kosor, Gordana Utjecaj aktivne zemlje 'Tonsil optimum' na negliceridne sastojke sojinog ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007
Kosor, Gordana Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja / Rade, Desanka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007
nije evidentirano
nije evidentirano