Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Borislav Miličević

2510

Borislav

Miličević

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Primjena plinske plazme i ultrazvuka u postupcima modifikacije škroba suradnik
Unapređenje i standardizacija postupka proizvodnje vina i rakija od meda voditelj
Unapređenje i standardizacija procesa proizvodnje vina i rakija od jabuka suradnik
Potencijal primjene destilacijskog ostatka iz proizvodnje rakije od jabuka za proizvodnju prirodnih modificiranih škrobova suradnik
Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva suradnik
Standardizacija postupka proizvodnje i izrada specifikacija za voćne rakije i likere proizvedene na području Osječko-baranjske županije suradnik
Naziv Akcije
Jozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Benšić, Mirta; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago Nutritionally Valuable Components and Heat-Induced Contaminants in Extruded Snack Products Enriched with Defatted Press Cakes // Molecules, 29 (2024), 4; 791, 13. doi: 10.3390/molecules29040791
Nikolić, Ivana; Petrović, Jovana; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Šereš, Zita; Dokić, Ljubica; Šoronja-Simović, Dragana et al. The Influence of Starch Sweeteners on Functional Properties of Cellulose Fat Mimetics: Rheological and Textural Aspects // Polymers, 15 (2023), 14; 2982, 13. doi: 10.3390/polym15142982
Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Ocelić Bulatović, Vesna; Kučić Grgić, Dajana; Guberec, Vlado; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jozinović, Antun Starch-based biomaterials as key to the circular economy in the food packaging industry // 7th International ISEKI-Food Conference „Next-generation of food research, education and industry“ : book of abstracts. Beč: ISEKI-Food Association, 2023. str. 184-184 doi: 10.34623/5jyp-pa83
Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Jozinović, Antun Chocolate – in-between the health and hedonism // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 13-13
Kajić, Nikolina ; Babić, Jurislav ; Jozinović, Antun ; Šubarić, Drago ; Ačkar, Đurđica ; Miličević, Borislav ; Lončarić, Ante ; Kovač, Mario ; Lončarić, Zdenko The chemical properties of corn extrudates enriched with agrofortified wheat // 58th Croatian & 18th international symposium on agriculture Book of abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 201-201
Jozinović, Antun ; Kovač, Mario ; Zmaić, Valentina ; Klarić, Ilija ; Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav ; Miličević, Borislav ; Lončarić, Ante ; Jokić, Stela ; Vinković, Tomislav Characterization of starch isolated from different potato varieties // VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ - Book of Abstracts / Vujadinović, Dragan ; Mirjana, Beribaka (ur.). Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology, 2023. str. 80-80
Širić, Franjo UTJECAJ HRASTOVOG DRVETA NA KVALITETU RAKIJE OD JABUKE / Lončarić, Ante ; Miličević, Borislav (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Barišić, Veronika ; Flanjak, Ivana ; Lončarić, Ante ; Pichler, Anita ; Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav ; Ačkar, Đurđica Valorisation of cocoa shell: Impact of high voltage electrical discharge and drying technology on properties of cocoa shell // Journal of food processing and preservation, 46 (2022), 3; e16308, 13. doi: 10.1111/jfpp.16308
Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Ačkar, Đurđica ; Sundać, Laura ; Lončarić, Ante ; Miličević, Borislav ; Šubarić, Drago Potencijal primjene melase kao vrijednog nusproizvoda iz proizvodnje šećera // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 115-137
Lončarić, Ante ; Patljak, Mićo: Blažević, Ante ; Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Pichler, Anita ; Flanjak, Ivana ; Kujundžić, Toni ; Miličević, Borislav Changes in Volatile Compounds during Grape Brandy Production from ‘Cabernet Sauvignon’ and ‘Syrah’ Grape Varieties // Processes, 10 (2022), 5; 988, 13. doi: 10.3390/pr10050988
nije evidentirano
nije evidentirano