Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Nela Nedić Tiban

4494

Nela

Nedić Tiban

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Trehaloza: poboljšanje kvalitete proizvoda na bazi voća suradnik
Pakiranje jabuka u modificiranoj atmosferi i iskorištenje ostatka nakon prerade jabuka suradnik
Kvalitativna svojstva starih sorti krušaka s područja Slavonije i potencijal njihovog iskorištavanja u tradicionalne proizvode voditelj
Razvoj novih proizvoda na bazi gljive bukovače voditelj
Tradicionalne sorte voća - potencijal za stvaranje dodane vrijednosti kroz preradu voditelj
Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane suradnik
Naziv Akcije
Nedić Tiban, Nela ; Bušnja, Monika Visokovrijedni nusproizvodi prerade agruma // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 285-309
Nedić Tiban, Nela ; Dinić, Lana Some pomological and physicochemical characteristics of the traditional pear variety Lazanka // 32th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 01.12.2022-02.12.2022
Nedić Tiban, Nela ; Šimović, Mirela ; Polović, Martina ; Šarić, Antonija ; Tomac, Ivana ; Matić, Petra ; Jakobek, Lidija The Effect of High Voltage Electrical Discharge on the Physicochemical Properties and the Microbiological Safety of Rose Hip Nectars // Foods, 11 (2022), 5; 651, 15. doi: 10.3390/foods11050651
Polović, Martina Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa) / Nedić Tiban, Nela (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2021
Tisai, Patricia Minimalno procesirani proizvodi od krušaka / Nedić Tiban, Nela (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2021
Porić, Ana Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje / Nedić Tiban, Nela (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2021
Nedić Tiban, Nela ; Piližota, Vlasta ; Kopjar Mirela Adulteration of monofloral honey with fructose syrup and possibility of detection by differential scanning calorimetry // Book of abstracts of the 6th Central and Eastern European Conference on Thermal Analysis and Calorimetry (CEEC-TAC6) and 15th Mediterranean Conference on Calorimetry and Thermal Analysis (Medicta2021) / Rotaru, Andrei ; Erceg, Matko (ur.). 2021. str. 140-140
Nedić Tiban, Nela ; Rukavina, Martina ; Šimović, Mirela Microbiological quality assessment of rose hip nectars treated with high voltage electrical discharge during refrigerated storage // Book of Abstracts of the 13 International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 105-105
Jurić, Ivona Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška / Nedić Tiban, Nela (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2020
Brkić, Anamarija Fizikalno-kemijski sastav i antioksidativna aktivnost plodova i kaše šipka (Rosa canina L.) / Nedić Tiban, Nela (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2020
Naziv Uloga Akcije
Analizator teksture TA-XT plus odgovorna osoba
Diferencijalni motridbeni kalorimetar 822 odgovorna osoba
nije evidentirano