Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Božac, Romano ; Kos, Ivica ; Janječić, Zlatko ; Kuzmanović Grubešić, Željka ; Konjačić, Miljenko ; Nežak, Jadranko
Effect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of istrian dry-cured ham // Acta alimentaria, 40 (2011), 3; 315-326. doi: 10.1556/AAlim.40.2010.0008
Zdolec, Nevijo ; Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Filipović, Ivana ; Hadžiosmanović, Mirza ; Mioković, Branimir ; Kuzmanović, Željka ; Mitak, Mario ; Samac, Damir
The antimicrobial effect of lactobacilli on some foodborne bacteria // Archiv fur Lebensmittelhygiene, 60 (2009), 3; 115-119. doi: 10.2376/0003-925X-60-115
Kuzmanović Grubešić, Željka ; Hadžiosmanović, Mirza ; Elabjer, Esmat ; Zdolec, Nevijo
Influence of pre-slaughter resting time on shelf life and ammonia level of young bull meat during the storage // Archiv fur Lebensmittelhygiene, 60 (2009), 5; 165-167. doi: 10.2376/0003-925X-60-165
Kuzmanović, Željka
Utjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda / Gjurčević Kantura, Vesna ; Hadžiosmanović, Mirza (mentor); Gjurčević Kantura, Vesna (neposredni voditelj).
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2002
Kuzmanović, Željka
Utjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda / Gjurčević-Kantura, Vesna (mentor);
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2002
Kuzmanović, Željka
Utjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno-kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda / Gjurčević-Kantura, V. ; Hadžiosmanović, M. (mentor); - (neposredni voditelj).
Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2002
Kuzmanović, Željka ; Elabjer, Ismat
Influence of preslaughter resulting time of bulls on meat temperature, colour and pH value // Czech journal of animal science, 45 (2000), 11; 501-511-x