Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Željka Kuzmanović Grubešić

3624

Željka

Kuzmanović Grubešić

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Božac, Romano ; Kos, Ivica ; Janječić, Zlatko ; Kuzmanović Grubešić, Željka ; Konjačić, Miljenko ; Nežak, Jadranko Effect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of istrian dry-cured ham // Acta alimentaria, 40 (2011), 3; 315-326. doi: 10.1556/AAlim.40.2010.0008
Zdolec, Nevijo ; Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Filipović, Ivana ; Hadžiosmanović, Mirza ; Mioković, Branimir ; Kuzmanović, Željka ; Mitak, Mario ; Samac, Damir The antimicrobial effect of lactobacilli on some foodborne bacteria // Archiv fur Lebensmittelhygiene, 60 (2009), 3; 115-119. doi: 10.2376/0003-925X-60-115
Kuzmanović Grubešić, Željka ; Hadžiosmanović, Mirza ; Elabjer, Esmat ; Zdolec, Nevijo Influence of pre-slaughter resting time on shelf life and ammonia level of young bull meat during the storage // Archiv fur Lebensmittelhygiene, 60 (2009), 5; 165-167. doi: 10.2376/0003-925X-60-165
Zdolec, Nevijo ; Hadžiosmanović, Mirza ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila, Željka ; Filipović, Ivana ; Marcinčak, Slavomir ; Kuzmanović, Željka ; Hussein, Khalled Protective effect of Lactobacillus sakei in fermented sausages // Archiv fur Lebensmittelhygiene, 58 (2007), 4; 152-155
Kuzmanović, Željka Utjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda / Gjurčević Kantura, Vesna ; Hadžiosmanović, Mirza (mentor); Gjurčević Kantura, Vesna (neposredni voditelj). Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2002
Kuzmanović, Željka Utjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda / Gjurčević-Kantura, Vesna (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2002
Kuzmanović, Željka Utjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno-kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda / Gjurčević-Kantura, V. ; Hadžiosmanović, M. (mentor); - (neposredni voditelj). Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2002
Kuzmanović, Željka ; Elabjer, Ismat Influence of preslaughter resulting time of bulls on meat temperature, colour and pH value // Czech journal of animal science, 45 (2000), 11; 501-511-x
nije evidentirano
nije evidentirano