Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jelena Đugum

4572

Jelena

Đugum

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
1st European Green Conference - Book of Abstracts / Habuda-Stanić, Mirna (ur.) Osijek: International Association of Environmental Scientists and Professionals (IAESP), 2023
Habuda-Stanić, Mirna ; Popović, Brigita ; Đugum, Jelena ; Pleština, Marinko ; Šiljeg, Mario Impact of irrigation on global water resources / Utjecaj navodnjavanja na globalne vodne resurse // 57th Croatian & 17th International Symposium on Agriculture - Book of Abstracts / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 349-350
Krvavica, Marina ; Lasić, Dario ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Đugum, Jelena ; Janović, Špiro ; Milovac, Srđan ; Bošnir, Jasna Chemical Characteristics of Croatian Traditional Istarski pršut (PDO) Produced from Two Different Pig Genotypes // Molecules, 26 (2021), 14; 4140, 18. doi: 10.3390/ molecules26144140
Krvavica, Marina ; Konjačić, Miljenko ; Drinovac Topalović, Marijana ; Kegalj, Andrijana ; Ljubičić, Iva ; Đugum, Jelena Changes of basic chemical and mineral composition of different sex categories of mutton in the dry- curing process // 10th Central European Congress on Food (CEFood) Book of Abstract / Mujčinović, Alen (ur.). Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, 2021. str. 55-56
Martić Kuran, Linda ; Drinovac Topalović, Marijana ; Đugum, Jelena ; Krvavica, Marina Opinion of Croatian consumers on traditional Dalmatian lamb in the process of obtaining a PDO label // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2021), 483-496. doi: 10.31727/m.23.6.4
Krvavica, Marina ; Đugum, Jelena ; Topalović Drinovac, Marijana ; Kegalj, Andrijana ; Ljubičić, Iva ; Konjačić, Miljenko Changes in proximate chemical and mineral compositions of different sex categories of mutton during the dry-curing process // Animals, 11 (2021), 11; 3019, 10. doi: 10.3390/ani11113019
Martić Kuran, Linda ; Krvavica, Marina ; Drinovac Topalović, Marijana ; Đugum, Jelena OPINION OF CROATIAN CONSUMERS ON TRADITIONAL DALMATIAN LAMB IN THE PROCESS OF OBTAINING A PDO LABEL // 10th Central European Congress on Food (CEFood) / Alen Mujčinović (ur.). Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, 2021. str. 97-97
Krvavica, Marina ; Ganić, Amir ; Begić, Munevera ; Đugum, Jelena Hlapivi spojevi arome kupreške janjetine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXII (2020), 2.; 129-141. doi: 10.31727/m.22.2.4
Sigurnost hrane/Od polja do stola / Havranek, Jasmina ; Tudor Kalit, Milna (ur.) Zagreb: MEP Consult, 2020
Brečić, Ružica ; Tomić Maksan, Marina ; Đugum Jelena The case of the PDO and PGI labels in the Croatian market // International journal of multidisciplinarity in business and science, 5 (2019), 7; 63-70
nije evidentirano
nije evidentirano