Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Sanja Radeka

6222

Sanja

Radeka

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani voditelj
Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani voditelj
Naziv Akcije
Lukić, Igor; Horvat, Ivana; Radeka, Sanja; Delač Salopek, Doris; Markeš, Marina; Ivić, Marija; Butorac, Ana Wine proteome after partial clarification during fermentation reveals differential effieciency of various bentonite types // Journal of food composition and analysis, 126 (2024), -; 105889, 35. doi: 10.1016/j.jfca.2023.105889
Rossi, Sara Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.) / Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Radeka, Sanja (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2023
Delač Salopek, Doris; Horvat, Ivana; Radeka, Sanja; Plavša, Tomislav; Hranilović, Ana; Carlin, Silvia; Vrhovsek, Urska; Lukić, Igor Non Saccharomyces yeasts as a biotool for producing Malvazija istarska wines with more complex and diverse aroma volatilomes // VII međunarodni simpozij „Malvazije Mediterana“ Cavtat, Hrvatska, 27.09.2023-30.10.2023
Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Tomašević, Marina; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja Determination of mineral composition in cv. Teran (Vitis vinifera L.) red wine affected by pre-fermentative mash cooling, heating, saignée technique and prolonged postfermentative macerations // Book of Abstracts - OenoMacrowine. Bordeaux, France: International Symposium of Oenology, 2023. str. 285-285
Radeka, Sanja; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Orbanić, Fumica; Influence of maceration time and temperature on bioactive compounds and antioxidant capacity in Malvazija istarska and Teran wines // Book of Abstracts - Power of Microbes in Industry and Environment. Zagreb: Croatian Microbiological Society, 2023. str. 127-127
Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Budić-Leto, Irena; Kovačević Ganić, Karin; Horvat, Ivana; Plavša, Tomislav; Bubola, Marijan; Lukić, Igor; Jeromel, Ana et al. Applying Different Vinification Techniques in Teran Red Wine Production: Impact on Bioactive Compounds and Sensory Attributes // Foods, 12 (2023), 20; 3838, 23
Bubola, Marijan; Rossi, Sara; Váczy, Kálmán Zoltán; Hegyi, Ádám István; Persic, Martina; Zdunić, Goran; Bestulić, Ena; Orbanić, Fumica; Zsofi, Zsolt; Radeka, Sanja Modification of Cv. Merlot Berry Composition and Wine Sensory Characteristics by Different Leaf Area to Fruit Ratios // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 9; 5465, 16. doi: 10.3390/app13095465
Delač Salopek, Doris; Horvat, Ivana; Carlin, Silvia; Vrhovsek, Urska; Hranilović, Ana; Radeka, Sanja; Plavša, Tomislav; Rajnović, Ivana; Vojvoda Zeljko, Tanja; Lukić, Igor In depth characterization og oenological characteristics of two Lachancea thermotolerans starter strains // Book of Abstaracts - ŒNOMacrowine 2023 - 12th International Symposium of Œnology, Bordeaux- 9th edition In Macrowine. Talence, Bordeaux: Université de Bordeaux, 2023. str. 300-300
Radeka, Sanja; Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Orbanić, Fumica; Bubola, Marijan; Plavša, Tomislav; Lukić, Igor; Jeromel, Ana Effect of Different Vinification Techniques on the Concentration of Volatile Aroma Compounds and Sensory Profile of Malvazija IstarskaWines // Fermentation, 9 (2023), 7; 676, 17. doi: 10.3390/fermentation9070676
Orbanić, Fumica ; Rossi, Sara ; Bestulić, Ena ; Kovačević Ganić, Karin ; Ćurko, Natka ; Tomašević, Marina ; Plavša, Tomislav ; Jeromel, Ana ; Radeka, Sanja Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures // Proceedings - 58th Croatian and 18th International Symposium on Agriculture. 2023. str. 195-200
Naziv Uloga Akcije
Oprema za minivinifikaciju u pokusnom vinskom podrumu „Minivinifikacija“ odgovorna osoba
IT equipment, technical and operational support for sensory evaluation of wine urednik zapisa
nije evidentirano