Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Gagula, Goran ; Šarić, Goran ; Rezić, Tonči ; Horvat, Daniela ; Magdić, Damir
Changes in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 81 (2023), 2; 351-356. doi: 10.1080/03610470.2022.2068318
Gagula, Goran ; Mastanjević, Kristina ; Mastanjević, Krešimir ; Krstanović, Vinko ; Horvat, Daniela ; Magdić, Damir
The influence of packaging material on volatile compounds of pale lager beer // Food packaging and shelf life, 24 (2020), 100496, 6. doi: 10.1016/j.fpsl.2020.100496
Gagula, Goran
Modeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži / Magdić, Damir (mentor); Horvat, Danijela (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2017
Krstanović, Vinko ; Mastanjević, Krešimir ; Velić, Natalija ; Slačanac, Vedran ; Vacek, Kristina ; Gagula, Goran ; Mastanjević, Kristina
Influence of malting procedure on the quality of hulless barley malt // Proceedings of the 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva - Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 168-176
Gagula, Goran ; Magdić, Damir ; Horvat, Daniela
PLSR modelling of quality changes of lager and malt beer during storage // Journal of the institute of brewing, 122 (2016), 1; 116-125. doi: 10.1002/jib.294
Gagula, Goran
Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma / Krstanović, Vinko (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2013
Gagula, Goran
Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice / Krstanović, Vinko (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2010
Krstanović, Vinko ; Habschied, Kristina ; Kanižai, Gabriella ; Lučan, Mirela ; Gagula, Goran
Study on Influence of Process Parameters During Malting on Protein Solubility in Bread-Wheat Varieties // Proceedings of the 5th International Congress "Flour-Bread '09" and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010. str. 224-225