Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Goran Gagula

35661

Goran

Gagula

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Gagula, Goran ; Šarić, Goran ; Rezić, Tonči ; Horvat, Daniela ; Magdić, Damir Changes in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 81 (2023), 2; 351-356. doi: 10.1080/03610470.2022.2068318
Gagula, Goran ; Mastanjević, Kristina ; Mastanjević, Krešimir ; Krstanović, Vinko ; Horvat, Daniela ; Magdić, Damir The influence of packaging material on volatile compounds of pale lager beer // Food packaging and shelf life, 24 (2020), 100496, 6. doi: 10.1016/j.fpsl.2020.100496
Gagula, Goran Modeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži / Magdić, Damir (mentor); Horvat, Danijela (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2017
Krstanović, Vinko ; Mastanjević, Krešimir ; Velić, Natalija ; Slačanac, Vedran ; Vacek, Kristina ; Gagula, Goran ; Mastanjević, Kristina Influence of malting procedure on the quality of hulless barley malt // Proceedings of the 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva - Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 168-176
Gagula, Goran ; Magdić, Damir ; Horvat, Daniela PLSR modelling of quality changes of lager and malt beer during storage // Journal of the institute of brewing, 122 (2016), 1; 116-125. doi: 10.1002/jib.294
Gagula, Goran Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma / Krstanović, Vinko (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2013
Slačanac, Vedran ; Lučan, Mirela ; Hardi, Jovica ; Habschied, Kristina ; Krstanović, Vinko ; Gagula, Goran Predictive modeling of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 growth in cow’s, goat’s and soy milk // Mljekarstvo, 63 (2013), 4; 220-227
Gagula, Goran Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice / Krstanović, Vinko (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2010
Krstanović, Vinko ; Habschied, Kristina ; Kanižai, Gabriella ; Lučan, Mirela ; Gagula, Goran Study on Influence of Process Parameters During Malting on Protein Solubility in Bread-Wheat Varieties // Proceedings of the 5th International Congress "Flour-Bread '09" and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010. str. 224-225
nije evidentirano
nije evidentirano