Pregled po CROSBI profilu: Zoran Herceg (CROSBI Profil: 15748, MBZ: 210986)
Pronađeno 166 radova
-
1.Bebek Markovinović, Anica; Stulić, Višnja; Batur, Luka; Putnik, Predrag; Vukušić, Tomislava; Herceg, Zoran; Duralija, Boris; Zavadlav, Sandra; Bursać Kovačević, DanijelaEffect of pulsed electric field treatment on polyphenols stability in strawberry juices // Traditional XXXIV Scientific-Professional Conference - Processing And Energy In Agriculture PTEP 2022
Sokobanja, Republika Srbija, 2022. str. 1-1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Dobrinčić, Ana; Zorić, Zoran; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Roje, Marin; Herceg, Zoran; Čož-Rakovac, Rozelindra, Dragović-Uzelac, VericaApplication of ultrasound-assisted extraction and non-thermal plasma for fucus virsoides and cystoseira barbata polysaccharides pre-treatment and extraction // Processes, 10 (2022), 2; 433, 17 doi:10.3390/pr10020433 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Habuš, Matea; Mykolenko, Svitlana; Voučko, Bojana; Ćurić, Duška; Ježek, Damir; Herceg, Zoran; Novotni, DubravkaRheological and textural properties of 3D-printed snacks and breakfast cereals enriched with grain by-products // Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy, Book of Abstracts / Hadaruga, N. ; Rivis, A. ; Tudoreanu, L. ; Habershuber, A. (ur.).
Timisoara: Editura AGROPRINT, 2021. str. 78-79 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Habuš, Matea; Golubić, Petra; Vukušić Pavičić, Tomislava; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Herceg, Zoran; Ćurić, Duška; Novotni, DubravkaInfluence of Flour Type, Dough Acidity, Printing Temperature and Bran Pre‑processing on Browning and 3D Printing Performance of Snacks // Food and Bioprocess Technology, 1 (2021), 1-15 doi:10.1007/s11947-021-02732-w (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Ana Dobrinčić; Sandra Pedisić; Zoran Zorić; Zoran Herceg; Verica Dragović-UzelacNapredni postupci ekstrakcije polisaharida iz algi Fucus virsoides i Cystoseira barbata // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 63-63 (poster, recenziran, sažetak, ostalo) -
6.Stulić, Višnja; Butorac, Ana; Pavičić Vukušić, Tomislava; Ivanov, Mia; Herceg, ZoranStress response of Escherichia coli and Listeria innocua to plasma treatment // Lebensmittel-wissenschaft und-technologie-food science and technology, 147 (2021), 111695, 13 doi:10.1016/j.lwt.2021.111695 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Habuš, Matea; Novotni, Dubravka; Golubić, Petra; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Vukušić Pavičić, Tomislava; Herceg, Zoran; Ćurić, DuškaEffect of wheat bran pre-processing on physical properties of 3D-printed snacks // 16th ICC Cereal and Bread Congress Online Conference, BOOK OF ABSTRACTS
Online, 2021. str. 173-173 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Ivanov, Mia; Vukušić Pavičić, Tomislava; Kraljić, Klara; Grgas, Dijana; Landeka Dragičević, Tibela; Herceg, ZoranEffects of High Voltage Electrical Discharge Plasma on Olive Mill Wastewater Treatment // Sustainability, 13 (2021), 3; 1552, 12 doi:10.3390/su13031552 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
9.Vukušić Pavičić, Tomislava; Grgić, Tomislava; Ivanov, Mia; Novotni, Dubravka; Herceg, ZoranInfluence of Flour and Fat Type on Dough Rheology and Technological Characteristics of 3D-Printed Cookies // Foods, 10 (2021), 1; 193, 15 doi:10.3390/foods10010193 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
10.Vukušić Pavičić, Tomislava; Šeremet, Danijela; Maltar-Strmečki, Nadica; Stulić, Višnja; Zorić, Zoran; Herceg, ZoranImpact of heat-assisted HVED plasma treatment on quality of apple juice // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 15 (2020), 3-4; 107-114 doi:10.31895/hcptbn.15.3-4.6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Habuš, Matea; Novotni, Dubravka; Vukušić Pavičić, Tomislava; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Radoš, Kristina; Herceg, Zoran; Ćurić, DuškaThe influence of flour type and dough pH on 3D printing precision and colour of wholemeal snack // Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption, Book of Abstracts / Tudoreanu, L. ; Schleining, G. ; Flynn, K. ; Habershuber, A. ; Cristea, S. (ur.).
Bucharest: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, 2020. str. 78-78 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Kiš, Maja; Milošević, Slobodan; Vulić, Ana; Herceg, Zoran; Vukušić, Tomislava; Pleadin, JelkaEfficacy of low pressure DBD plasma in the reduction of T-2 and HT-2 toxin in oat flour // Food chemistry, 316 (2020), 126372, 7 doi:10.1016/j.foodchem.2020.126372 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Ivanov, Mia; Perić, Katarina; Vukušić, Tomislava; Štefanac, Tea; Stulić, Višnja; Kraljić, Klara; Smoljanić, Goran; Landeka Dragičević, Tibela; Herceg, ZoranAdvanced oxidation treatments of olive mill wastewater // Environmental engineering = Inženjerstvo okoliša, 6 (2019), 2; 71-78 doi:10.37023/ee.6.2.4 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Vukušić, Tomislava; Stulić, Višnja; Herceg, ZoranPrimjena 3D printanja u proizvodnji funkcionalne hrane // Knjiga sažetaka s 11. međunarodnog znanstveno stručnog skupa Hranom do zdravlja / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-rehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet univerziteta u Tuzli, 2018. str. 138-138 (predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
15.Stulić, Višnja; Chemat, Farid; Vukušić, Tomislava; Herceg, Zoran; Režek Jambrak, AnetExtraction of bioactive compounds by high voltage electrical discharge plasma from different Mediterranean herbs // 11th International Symposium on Non- Thermal/Thermal Plasma Pollution Control Technology & Sustainable Energy / Paradisi, Cristina ; Marotta, Ester (ur.).
Padova, Italija, 2018. str. 146-146 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
16.Stulić, Višnja; Vukušić, Tomislava; Butorac, Ana; Popović, Dean; Herceg, ZoranProteomic analysis of Saccharomyces cerevisiae response to plasma treatment // International journal of food microbiology, 292 (2018), 171-183 doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.017 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Stulić, Višnja; Chemat, Farid; Rakotomanomana, Njara; Vukušić, Tomislava; Herceg, Zoran; Režek Jambrak, AnetSelection of green solvents for high voltage electrical discharges extraction by means of COSMO-RS and HANSEN // Book of abstracts 9th International CONGRESS of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Zagreb: MGM studio Novel d.o.o., Zagreb, 2018. str. 22-22 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
18.Višnja StulićPrimjena visokonaponskoga električnoga pražnjenja na inaktivaciju mikroorganizama, 2018., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Kiš, Maja; Milošević, Slobodan; Vulić, Ana; Herceg, Zoran; Vukušić, Tomislava; Pleadin, JelkaApplication of Low Pressure DBD Plasma treatment in T-2 and HT-2 toxin reduction // Book of Abstracts PhD Candidate Symposium
Beč, Austrija, 2018. str. 20-20 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Kiš, Maja; Milošević, Slobodan; Vulić, Ana; Herceg, Zoran; Vukušić, Tomislava; Pleadin, JelkaReduction of T-2 and HT-2 Toxins in Oat Flour with Low Pressure DBD Oxygen Plasma // Book of Abstracts 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Kovačević Ganić, Karin (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologist, Biotechnologists and Nutritionists, 2018. str. 24-24 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Kiš, Maja; Milošević, Slobodan; Vulić, Ana; Herceg, Zoran; Vukušić, Tomislava; Pleadin, JelkaRedukcija T-2 i HT-2 toksina u zobenom brašnu primjenom niskotlačne DBD dušikove plazme // Knjiga sažetaka s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Hranom do zdravlja / Jerković, I. ; Šubarić, D. ; Jašić, M. (ur.).
Spli, Osijek i Tuzla, 2018. str. 83-83 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Vukušić, Tomislava; Šeremet, Danijela; Stulić, Višnja; Režek Jambrak, Anet; Herceg, ZoranPossible application of high voltage electrical discharge plasmas in fruit juice processing? // Proceedings of the 22nd International Conference on Gas Discharges and Their Application / Petrović, Lj. Zoran ; Puač, Nevena ; Dujko, Saša ; Škoro, Nikola (ur.).
Beograd: Srpska akademija nauka i umetnosti, 2018. str. 571-574 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Stulić, Višnja; Vukušić, Tomislava; Režek Jambrak, Anet; Herceg, ZoranDetermination of high voltage gas phase plasma treatment on Listeria innocua ATCC 33092 cells. Are they really inactivated? // Proceedings of the 22nd International Conference on the Gas Discharges and Their Application / Petrović, Lj. Zoran ; Puač, Nevena ; Dujko, Saša ; Škoro, Nikola (ur.).
Beograd: Srpska akademija nauka i umetnosti, 2018. str. 447-450 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Stulić, Višnja; Vukušić, Tomislava; Režek Jambrak, Anet; Bačun-Družina, Višnja; Popović, Dean; Mrvčić, Jasna; Herceg, ZoranQuantitative microbial assessment for Escherichia coli after treatment by high voltage gas phase plasma // Innovative food science & emerging technologies (2018) doi:10.1016/j.ifset.2018.08.007 (međunarodna recenzija, prihvaćen)
-
25.Bursać Kovačević, Danijela; Barba, Francisco J.; Granato, Daniel; Galanakis, Charis M.; Herceg, Zoran; Dragović-Uzelac, Verica; Putnik, PredragPressurized hot water extraction (PHWE) for the green recovery of bioactive compounds and steviol glycosides from Stevia rebaudiana Bertoni leaves // Food chemistry, 254 (2018), 2018; 150-157 doi:10.1016/j.foodchem.2018.01.192 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)