Naziv |
Akcije |
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir
Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244 |
|
Levak, Stefani; Maslov Bandić, Luna; Sopko Stracenski, Katarina; Dolenčić Špehar, Iva; Kalit, Samir; Rako, Ante; Tudor KAlit, Milna
Total polyphenol and flavonoid content and antioxidant properties of semi-hard goat cheese ripened in oil // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 240-240 |
|
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457 |
|
Levak, Stefani; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
The influence of ripening of semi-hard goat cheese in oil on its physicochemical composition and sensory properties // Journal of dairy science, 106 (2023), 12; 8493-8503. doi: 10.3168/jds.2023-23533 |
|
Levak, Stefani ; Kos, Ivica ; Kalit, Samir ; Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Rako, Ante ; Tudor Kalit, Milna
Sensory properties of semi-hard goat cheese at different ripening times in oil // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture: Book of Abstracts / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.). Zagreb, 2023. str. 206-206 |
|
Radman, Sanja; Brzović, Petra; Radunić, Mira; Rako, Ante; Šarolić, Mladenka; Ninčević Runjić, Tonka; Urlić, Branimir; Generalić Mekinić, Ivana
Vinegar-Preserved Sea Fennel: Chemistry, Color, Texture, Aroma, and Taste // Foods, 12 (2023), 3812, 13 |
|
Levak, Stefani; Kos, Ivica; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljojić, Darija; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
Sensory Profile of Semi-Hard Goat Cheese Preserved in Oil for Different Lengths of Time // Sustainability, 15/2023 (2023), 20; 14797-14811. doi: 10.3390/su152014797 |
|
Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Rako, Ante
Is Croatia the cradle of cheesemaking? // Book of Abstracts 44th International Dairy Experts Symposium. 2022. str. 35-35 |
|
Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Rako, Ante
Hrvatska u povijesnom kontekstu svjetskog sirarstva // Zbornik sažetaka 2. međunarodne znanstveno-stručne konferencije "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva". 2022. str. 10-10 |
|
Levak, Stefani ; Kalit, Samir ; Dolenčić Špehar, Iva ; Rako, Ante ; Tudor Kalit, Milna
Influence of semi-hard goat cheese ripening in oil on its physicochemical composition // 57. hrvatski i 17. međunarodni simpozij agronoma, zbornik radova / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).. 2022. str. 255-256 |
|