Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ante Rako

702

Ante

Rako

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Povećanje inovativnosti istraživanja u poljoprivredi i šumarstvu Mediterana osuvremenjivanjem infrastrukture i unaprjeđenjem izvrsnosti istraživačke grupe suradnik
Naziv Akcije
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244
Levak, Stefani; Maslov Bandić, Luna; Sopko Stracenski, Katarina; Dolenčić Špehar, Iva; Kalit, Samir; Rako, Ante; Tudor KAlit, Milna Total polyphenol and flavonoid content and antioxidant properties of semi-hard goat cheese ripened in oil // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 240-240
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457
Levak, Stefani; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna The influence of ripening of semi-hard goat cheese in oil on its physicochemical composition and sensory properties // Journal of dairy science, 106 (2023), 12; 8493-8503. doi: 10.3168/jds.2023-23533
Levak, Stefani ; Kos, Ivica ; Kalit, Samir ; Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Rako, Ante ; Tudor Kalit, Milna Sensory properties of semi-hard goat cheese at different ripening times in oil // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture: Book of Abstracts / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.). Zagreb, 2023. str. 206-206
Radman, Sanja; Brzović, Petra; Radunić, Mira; Rako, Ante; Šarolić, Mladenka; Ninčević Runjić, Tonka; Urlić, Branimir; Generalić Mekinić, Ivana Vinegar-Preserved Sea Fennel: Chemistry, Color, Texture, Aroma, and Taste // Foods, 12 (2023), 3812, 13
Levak, Stefani; Kos, Ivica; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljojić, Darija; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna Sensory Profile of Semi-Hard Goat Cheese Preserved in Oil for Different Lengths of Time // Sustainability, 15/2023 (2023), 20; 14797-14811. doi: 10.3390/su152014797
Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Rako, Ante Is Croatia the cradle of cheesemaking? // Book of Abstracts 44th International Dairy Experts Symposium. 2022. str. 35-35
Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Rako, Ante Hrvatska u povijesnom kontekstu svjetskog sirarstva // Zbornik sažetaka 2. međunarodne znanstveno-stručne konferencije "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva". 2022. str. 10-10
Levak, Stefani ; Kalit, Samir ; Dolenčić Špehar, Iva ; Rako, Ante ; Tudor Kalit, Milna Influence of semi-hard goat cheese ripening in oil on its physicochemical composition // 57. hrvatski i 17. međunarodni simpozij agronoma, zbornik radova / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).. 2022. str. 255-256
Naziv Uloga Akcije
Teksturni analizator odgovorna osoba
nije evidentirano