Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Kristina Popović

28200

Kristina

Popović

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Popović, Kristina Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije / Pichler, Anita (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2019
Pichler, Anita ; Pozderović, Andrija ; Moslavac, Tihomir ; Popović, Kristina Influence of sugars, modified starches and hydrocolloids addition on colour and thermal properties of raspberry cream fillings // Polish journal of food and nutrition sciences, 67 (2017), 1; 49-58. doi: 10.1515/pjfns-2016-0018
Pozderović, Andrija ; Popović, Kristina ; Pichler, Anita ; Jakobek, Lidija Influence of processing parameters on permeate flow and retention of aroma and phenolic compounds in chokeberry juice concentrated by reverse osmosis // CyTA-Journal of Food, 14 (2016), 3; 382-390. doi: 10.1080/19476337.2015.1114527
Popović, Kristina ; Pozderović, Andrija ; Jakobek, Lidija ; Rukavina, Josipa ; Pichler, Anita Concentration of chokeberry (Aronia melanocarpa) juice by nanofiltration // Journal of food and nutrition research, 55 (2016), 2; 159-170
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Moslavac, Tihomir ; Popović, Kristina Influence of variety and vineyard on antioxidant acitivity, polyphenols and anthocyanins content in red wines. 2014
Moslavac, Tihomir ; Vuković, Danijela ; Čorbo Selma ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese sezamovog ulja i drugih biljnih ulja // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science - tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 245-255
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Moslavac, Tihomir Influence of pasteurization and hydrocolloids addition on rheological properties of raspberry puree // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“. / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 276-282
Moslavac, Tihomir ; Vuković, Danijela ; Čorbo, Selma ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Kostelac, Ivana Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 256-264
Moslavac, Tihomir ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Šilipetar, Marijana Utjecaj žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva majoneze // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 3; 223-227
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Paragović, Kristina ; Moslavac, Tihomir Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte graševina // Glasnik zaštite bilja, 33 (2010), 5; 74-82
nije evidentirano
nije evidentirano