Novosti

Otklonjeni su problemi sa sustavom upravljanja korisničkim zahtjevima

Problemi s isporukom poruka elektroničke pošte na adrese CROSBI korisničke podrške su otklonjeni. Ako niste dobili odgovor na upit molimo da ga ponovite.

Pročitaj više

Radovi o pandemiji COVID-19 u CROSBI-ju

Na početnoj stranici Hrvatske znanstvene bibliografije – CROSBI istaknute su najnovije publikacije hrvatskih autora iz CROSBI-ja tematski vezane uz COVID-19 i njegove posljedice na sve segmente našeg društva. Za prikaz svih radova iz CROSBI-ja o toj tematici, kliknite na 'pogledaj sve', a za lakše snalaženje i pronalazak radova koji pokrivaju vaše područje interesa, koristite filtere s lijeve strane liste rezultata.

Pročitaj više

CROSBI profil osobe

U Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji - CROSBI smo razvili nove mogućnosti povezivanja zapisa o publikacijama s njihovim autorima te prezentacije znanstvene produktivnosti autora kroz funkcionalnost CROSBI profila osobe. Svoj CROSBI profil može otvoriti bilo koji član hrvatske akademske i istraživačke zajednice koji posjeduje AAI@Edu.Hr korisnički račun prijavom u CROSBI i aktivacijom svojeg profila, nakon čega autori mogu sami povezivati radove sa svojim profilom, odnosno ukloniti one radove koji im ne pripadaju. Implementacijom CROSBI profila osobe je omogućeno povezivanje zapisa/radova i s autorima/profilima osoba koji nemaju dodijeljen matični broj znanstvenika (MBZ).

Pročitaj više