Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost (CROSBI ID 263903)

Prilog u časopisu | pregledni rad (stručni) | domaća recenzija

Galić, Kata ; Ščetar, Mario ; Kurek, Mia Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 142-146

Podaci o odgovornosti

Galić, Kata ; Ščetar, Mario ; Kurek, Mia

hrvatski

Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost

Kako bi se odabrao optimalan ambalažni materijal bitno je poznavanje karakteristika proizvoda važnih za očuvanje kvalitete i sigurnosti te poznavanje čimbenika koji mogu utjecati na povećanje trajnosti upakiranog proizvoda.

meso, pakiranje, rok trajnosti

nije evidentirano

engleski

Influence of the traditional way of packing meat on its shelf life

nije evidentirano

meat, packaging, shelf life

nije evidentirano

Podaci o izdanju

21 (2)

2019.

142-146

objavljeno

1332-0025

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija

Poveznice