izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost (CROSBI ID 263903)
Prilog u časopisu | pregledni rad (stručni) | domaća recenzija
Galić, Kata ; Ščetar, Mario ; Kurek, Mia
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 142-146
Podaci o odgovornosti
Galić, Kata ; Ščetar, Mario ; Kurek, Mia
hrvatski
Utjecaj tradicionalnog načina pakiranja mesa na njegovu trajnost
Kako bi se odabrao optimalan ambalažni materijal bitno je poznavanje karakteristika proizvoda važnih za očuvanje kvalitete i sigurnosti te poznavanje čimbenika koji mogu utjecati na povećanje trajnosti upakiranog proizvoda.
meso, pakiranje, rok trajnosti
nije evidentirano
engleski
Influence of the traditional way of packing meat on its shelf life
nije evidentirano
meat, packaging, shelf life
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove