Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja (CROSBI ID 675017)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Barić, Klara ; Beinrauch, Goran Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja // 4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća. 2018. str. 33-33

Podaci o odgovornosti

Barić, Klara ; Beinrauch, Goran

hrvatski

Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja

Zbog pritiska javnog mnijenja oko sigurnosti hrane, pred proizvođače povrća postavljaju se sve stroži kriteriji i standardi u proizvodnji povrća, jer je namjera zakonodavaca da stanovnici jedu maksimalno sigurnu i zdravstveno ispravnu hranu. Na okruglom stolu govorilo se kako i čime sad, a osobito u budućnosti zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama te koji su trendovi i očekivanja u zaštiti povrća od bolesti, štetnika i korova.

sigurnost hrane, zaštita povrća, štetni organizmi

nije evidentirano

engleski

Round Table: How and Where to Protect Vegetable Production from harmful organisms - trends and expectations

nije evidentirano

food safety, vegetable protection, harmful organisms

nije evidentirano

Podaci o prilogu

33-33.

2018.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća

Podaci o skupu

4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća "Hrvatsko povrće"

predavanje

28.11.2018-30.11.2018

Sveti Martin na Muri, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)