Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja (CROSBI ID 675017)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa
Podaci o odgovornosti
Barić, Klara ; Beinrauch, Goran
hrvatski
Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja
Zbog pritiska javnog mnijenja oko sigurnosti hrane, pred proizvođače povrća postavljaju se sve stroži kriteriji i standardi u proizvodnji povrća, jer je namjera zakonodavaca da stanovnici jedu maksimalno sigurnu i zdravstveno ispravnu hranu. Na okruglom stolu govorilo se kako i čime sad, a osobito u budućnosti zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama te koji su trendovi i očekivanja u zaštiti povrća od bolesti, štetnika i korova.
sigurnost hrane, zaštita povrća, štetni organizmi
nije evidentirano
engleski
Round Table: How and Where to Protect Vegetable Production from harmful organisms - trends and expectations
nije evidentirano
food safety, vegetable protection, harmful organisms
nije evidentirano
Podaci o prilogu
33-33.
2018.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća
Podaci o skupu
4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća "Hrvatsko povrće"
predavanje
28.11.2018-30.11.2018
Sveti Martin na Muri, Hrvatska