Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

II. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Postira (CROSBI ID 784535)

Druge vrste radova | ostalo

Lipovac, Nenad ; Gradečki, Nikolina II. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Postira // Službeni glasnik Općine Postira br. 5/18. 2018.

Podaci o odgovornosti

Lipovac, Nenad ; Gradečki, Nikolina

hrvatski

II. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Postira

Najznačajnije promjene u odnosu na važeći plan, u ovim II. ID PPUO Postira su slijedeće: izmjena dijela Odredbi za provođenje za koje se ukazala potreba tijekom provedbe Plana, a koje se prvenstveno odnose na zahvate izvan građevinskih područja ; izmjena kartografskog dijela Plana u dijelu koji se odnosi na površine za razvoj i uređenje OPG-a, a prema tumačenju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja ; rješavanje pristiglih zahtjeva fizičkih i pravnih osoba te javnopravnih tijela, a sukladno odredbama Zakona o prostornom uređenju i Prostornog plana Splitsko-dalmatinske županije ; prijenos kartografskog dijela PPUO Postira na nove podloge (katastar i DTK 25) u HTRS96 koordinatnom sustavu s potrebnim usklađenjima u dijelu razilaženja starih i novih podloga ; ucrtavanje nerazvrstanih prometnica prema izrađenoj i usvojenoj Prometnoj studiji u odgovarajuće kartografske priloge.

Prostorni plan uređenja ; Postira

nije evidentirano

engleski

2nd Amendments to Physical development Plan for Postira

nije evidentirano

Physical Development Plan ; Postira

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Službeni glasnik Općine Postira br. 5/18

2018.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arhitektura i urbanizam