Svijet sira: Priručnik za degustatore sira (CROSBI ID 17606)
Autorska knjiga | priručnik | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Kubat, Sulejman ; Stiendl, Josef ; Wimmer, Sebastian ; Sarić, Zlatan ; Blažić, Marijana ; Pavić, Kornelija
hrvatski
Svijet sira: Priručnik za degustatore sira
U ovom priručniku je prikazana proizvodnja i tehnologija sira te izračuni u sirastvu, važnost sira u prehrani, načini prezentiranja i posluživanja sira te kombiniranje sireva i napitaka. U priručniku je također dan pregled tradicionalnih sireva Austrije, Francuske, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske te ostalih tradicionalnih sireva u svijetu.
okusi sira ; proizvodnja sira ; posluživanje sira ; pregled sireva
nije evidentirano
engleski
The World of Cheeses: The Cheese Tasting Guide
nije evidentirano
cheese sense ; cheese production ; cheese serving ; cheese overview
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu
2015.
978-953-7343-85-9
348
objavljeno