Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Izvješće o ispitivanju i prijedlog za rješavanje problematike u tehnologiji proizvodnje kalcij-karbonatnog punila, broj 17-53/2000. (CROSBI ID 753038)

Druge vrste radova | stručna ekspertiza

Zelić, Jelica ; Perić, Jelena ; Dabić, Pero ; Krolo, Petar Izvješće o ispitivanju i prijedlog za rješavanje problematike u tehnologiji proizvodnje kalcij-karbonatnog punila, broj 17-53/2000. // -. 2000.

Podaci o odgovornosti

Zelić, Jelica ; Perić, Jelena ; Dabić, Pero ; Krolo, Petar

hrvatski

Izvješće o ispitivanju i prijedlog za rješavanje problematike u tehnologiji proizvodnje kalcij-karbonatnog punila, broj 17-53/2000.

Temeljem zahtjeva Mikrosiverita d.o.o. iz Siverića, broj 17-53/2000 od 22. veljače 2000., a u svezi tehničko-tehnološkog rješenja problematike u tehnologiji postojeće proizvodnje kalcitnih punila u tvornici Donji Siverić, Zavod za anorgansku tehnologiju i Zavod za industrijsku ekologiju izvršili su potrebna ispitivanja po postavljenom zadatku i predložili najpovoljnije rješenje za oplemenjivanje vapnenca, a u svrhu proizvodnje kvalitetnijeg kalcij karbonatnog punila.

kalcij-karbonatno punilo; kemijska anliza; postupci izbjeljivanja; sadržaj Fe.

nije evidentirano

engleski

Investigation and proposal on technology solution in the production of the calcium carbonate filler, REPORT No. 17-53/2000.

nije evidentirano

Calcium carbonate filler; chemical analysis; process for bleaching; Fe content.

nije evidentirano

Podaci o izdanju

-

2000.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Kemijsko inženjerstvo