Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Wi-Fi u projektu e-Škole (CROSBI ID 747487)

Druge vrste radova

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Prlić, Ivica ; Mesić, Hrvoje Wi-Fi u projektu e-Škole / Prlić, Ivica (ur.). Zagreb: Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet, 2017. 10..

Podaci o odgovornosti

Prlić, Ivica ; Mesić, Hrvoje

Prlić, Ivica

hrvatski

Wi-Fi u projektu e-Škole

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet javna je ustanova koja djeluje u sklopu Ministarstva znanosti i obrazovanja u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija i njihovih primjena u obrazovanju u rasponu od mreža i internetske infrastrukture, preko različitih e-Usluga do kibernetske sigurnosti i korisničke podrške. U sklopu projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” CARNet provodi dozimetriju elektromagnetskog zračenja u suradnji s Institutom za medicinska istraživanja i medicinu rada – IMI, multidisciplinarnom znanstvenom ustanovom u kojoj se istražuju mehanizmi djelovanja različitih kemijskih i fizikalnih čimbenika na zdravlje ljudi i okoliš.

Wi-Fi, elektromagnetsko zračenje, izloženost, WHO, Wi-Fi u školi

Rad je izrađen u sklopu provedbe projektnog zadatka : Dozimetrija elektromagnetskog zračenja za provedbu projekta ''e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”.br. projekta 110-100-830/16 (https://www.e-skole.hr/hr/). Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Više informacija o EU fondovima može se naći na web stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada – IMI i Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet.

engleski

Wi-Fi for e-School project

nije evidentirano

Wi-Fi, elektromagnetic radiation, exposure, WHO, Wi_Fi in schools

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet

10

2017.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povezane osobe




nije evidentirano