Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

17. međunarodni znanstveni skup IOBC/wprs radne grupe "Integrated Control in Oilseed Crops" (CROSBI ID 783834)

Druge vrste radova | izvještaj

Juran, Ivan 17. međunarodni znanstveni skup IOBC/wprs radne grupe "Integrated Control in Oilseed Crops" // Glasilo biljne zaštite. 2018.

Podaci o odgovornosti

Juran, Ivan

hrvatski

17. međunarodni znanstveni skup IOBC/wprs radne grupe "Integrated Control in Oilseed Crops"

Na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, od 18. do 20. rujna 2018., održan je 17. skup radne grupe „Integrated Control in Oilseed Crops“. Organizatori skupa bili su Međunarodna organizacija za biološko suzbijanje štetnih organizama (IOBC) i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na skupu je bilo prisutno 60 sudionika iz 28 institucija i 11 zemalja (Hrvatska, Njemačka, Poljska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Češka Republika, Švicarska, Francuska, Estonija, Švedska, Austrija i Danska). Skup je bio podijeljen na dvije sekcije (entomologija i fitopatologija), a ukupno je prezentirano 48 usmenih izlaganja i četiri postera vezanih uz najnovija saznanja o štetnicima i uzročnicima bolesti uljarica, a napose uljane repice.

međunarodni skup, IOBC/wprs

nije evidentirano

engleski

17th international scientific meeting of the IOBC/wprs Working Group "Integrated Control in Oilseed Crops"

nije evidentirano

international meeting, IOBC/wprs

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Glasilo biljne zaštite

2018.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)