Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kako slušati glazbu? (CROSBI ID 783415)

Druge vrste radova | ostalo

Šulentić Begić, Jasna Kako slušati glazbu? // Dan otvorenih vrata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku - Dan i noć na akademiji. 2018.

Podaci o odgovornosti

Šulentić Begić, Jasna

hrvatski

Kako slušati glazbu?

Dan otvorenih vrata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku - Dan i noć na akademiji - organiziranje predavanja: Kako slušati glazbu? Predavanje je održano 13.11.2018. godine na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku tijekom kojeg se odgovorilo na sljedeća pitanja: Kako (najčešće) slušamo glazbu? ; Što najčešće slušamo? ; Što je glazbena preferencija , tj. glazbeni ukus te što na njih utječe? ; Koji su zadaci estetskog odgoja? ; Nastava glazbe i glazbeno-estetski odgoj! ; Treba li slušati popularnu glazbu u školi? ; Što je kvalitetna popularna glazba? ; Kako treba slušati kvalitetnu glazbu – pasivno ili aktivno/ jednokratno ili višekratno? ; Kako slušati glazbu u općeobrazovnoj školi? ; Kako pobuditi učenikovu pažnju da bi slušanje bilo aktivno?.

slušanje glazbe, glazbeni ukus, glazbene preferencije

nije evidentirano

engleski

How to listen to music?

nije evidentirano

listening to music, musical tastes, music preferences

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Dan otvorenih vrata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku - Dan i noć na akademiji

2018.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Pedagogija, Glazbena umjetnost, Obrazovne znanosti