Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Finding the Optimum Parameters vinifikation of Wine variety Muscat (CROSBI ID 668131)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Zrinščak, Stanko ; Mesić, Josip ; Zrinščak, Ivan Finding the Optimum Parameters vinifikation of Wine variety Muscat // Book of Abstracts / Medić, Helga (ur.). Opatija: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 190-190

Podaci o odgovornosti

Zrinščak, Stanko ; Mesić, Josip ; Zrinščak, Ivan

engleski

Finding the Optimum Parameters vinifikation of Wine variety Muscat

muscat is a new variety of grapes in Kutjevo vineyards, since 1998. It was included in the register of permitted varieties, thusplacing the wine is allowed for sale under the name.

Muscat, grape, fermentation, wine, Kutjevo

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

190-190.

2011.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Book of Abstracts

Medić, Helga

Opatija: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

978-953-99725-3-8

Podaci o skupu

7th International Congress of Food Technologists, biotechnologists and nutritionists

poster

20.09.2011-23.09.2011

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)