Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno - stručni skup Hranom do zdravlja (CROSBI ID 16796)
Urednička knjiga | zbornik sažetaka s konferencije | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat
Jozinović, Antun ; Generalić, Ivana ; Lončarić, Ante
hrvatski
Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno - stručni skup Hranom do zdravlja
Book of abstracts contains abstracts of 6 plenary lectures, 21 oral presentations and 95 abstracts of poster presentations presented at "11th International Scientific and Professional Conference With food to health", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Functional food and dietary supplements, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value.
hrana i zdravlje ; nutricionizam ; dijetetika i dijetoterapija ; analiza hrane ; zdravstvena sigurnost hrane
Organizatori: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BiH) ; Veterinarski zavod Vinkovci ; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Germany) ; Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu ; Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) ; Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) ; Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar ; Hrvatska agencija za hranu ; Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku
engleski
Book of abstracts: 11th International Scientific and Professional Conference With food to health
Book of abstracts contains abstracts of 6 plenary lectures, 21 oral presentations and 95 abstracts of poster presentations presented at "11th International Scientific and Professional Conference With food to health", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Functional food and dietary supplements, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value.
food and health ; nutritionism ; dietetics and dietotherapy ; food analysis ; food safety
Organizatori: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BiH) ; Veterinarski zavod Vinkovci ; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Germany) ; Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu ; Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) ; Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) ; Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar ; Hrvatska agencija za hranu ; Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Split : Osijek : Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu
2018.
978-953-7005-58-0
167
objavljeno
109:504891
Povezanost rada
Prehrambena tehnologija