Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina (CROSBI ID 422075)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Račić, Maja
Jagatić Korenika, Ana-Marija
hrvatski
Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina
Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina danas su pružile bolju kakvoću bijelih vina. S tehnologijama poput hladne maceracije, reduktivne vinifikacije, sur lie metode, dodavanje enzima i tanina, hiperoksidacije te proizvodnja narančastih vina omogućile su dobivanja vina visoke kakvoće, te su izbjegnute mane vina koja su česta pojava u proizvodnji.
hladna maceracija, hiperoksidacija, enzimi, tanini, reduktivna vinifikacija, sur lie
nije evidentirano
engleski
Innovative technologies in the production of white wines
nije evidentirano
cold maceration, hyperoxidation, enzyme, tannin, reductive vinification, sur lie
nije evidentirano
Podaci o izdanju
24
13.07.2018.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb