Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina (CROSBI ID 422075)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Račić, Maja Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina / Jagatić Korenika, Ana-Marija (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2018

Podaci o odgovornosti

Račić, Maja

Jagatić Korenika, Ana-Marija

hrvatski

Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina

Inovativne tehnologije u proizvodnji bijelih vina danas su pružile bolju kakvoću bijelih vina. S tehnologijama poput hladne maceracije, reduktivne vinifikacije, sur lie metode, dodavanje enzima i tanina, hiperoksidacije te proizvodnja narančastih vina omogućile su dobivanja vina visoke kakvoće, te su izbjegnute mane vina koja su česta pojava u proizvodnji.

hladna maceracija, hiperoksidacija, enzimi, tanini, reduktivna vinifikacija, sur lie

nije evidentirano

engleski

Innovative technologies in the production of white wines

nije evidentirano

cold maceration, hyperoxidation, enzyme, tannin, reductive vinification, sur lie

nije evidentirano

Podaci o izdanju

24

13.07.2018.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)