Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Moj hrvatski 3 (CROSBI ID 747257)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Lončarević, Mijo ; Bakić, Ante, Vladimir ; Musa, Marija Moj hrvatski 3 / Musa, Šimun (ur.). Mostar: Školska knjiga, 2004. 60..

Podaci o odgovornosti

Lončarević, Mijo ; Bakić, Ante, Vladimir ; Musa, Marija

Musa, Šimun

hrvatski

Moj hrvatski 3

Sadržaj ovoga udžbenika podijeljen je u tri dijela: Sporazumijevanje i izražavanje, Slovnica i Pravopis. U prvom se dijelu učenik upoznaje s komunikacijskom zadaćom jezika i mogućim načinima sporazumijevanja (razgovor, telefonski razgovor, dopisnica, čestitka i sl.), ali i o postupku u pripovijedanja doživljaja, prepričavanju ili pričanju zamišljenih događaja. U Slovnici se učenik upoznaje s imenicama i pridjevima po značenju i s morfološkim kategorijama roda i broja za te imenske riječi ; glagolima i glagolskim vremenom, kao i s jednostavnom rečenicom te subjektom i predikatom, osnovnim rečeničnim dijelovima. U udžbeniku se donose i ortografske norme (skupovi ije/je, glasovi č i ć, pisanje brojeva, imena i prezimena, rijeka, jezera i dr.) predviđene programom za ovaj uzrast.

glas, riječ, rečenica, ime

nije evidentirano

engleski

My Croatian 3

nije evidentirano

voice, word, sentence, name

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Mostar: Školska knjiga

60

2004.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Filologija