Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Novi sportski sadržaji u nacionalnim parkovima kao dio turističkog proizvoda – „Ecobuilding u NP Krka“ (CROSBI ID 664149)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Radić Lakoš, Tanja ; Arbutina, Ankica ; Župčić, Jasmina ; Jerković, Ljubica Novi sportski sadržaji u nacionalnim parkovima kao dio turističkog proizvoda – „Ecobuilding u NP Krka“ // Zbornik radova 2. Interdisciplinarne znanstveno-stručne konferencije s međunarodnim sudjelovanjem “Održivi razvoj ruralnih krajeva 2014.” / Skendžić, Aleksandar (ur.). Gospić: Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću, 2014

Podaci o odgovornosti

Radić Lakoš, Tanja ; Arbutina, Ankica ; Župčić, Jasmina ; Jerković, Ljubica

hrvatski

Novi sportski sadržaji u nacionalnim parkovima kao dio turističkog proizvoda – „Ecobuilding u NP Krka“

Radom će se prezentirati novi turistički proizvod „Ecobuilding u NP Krka“. Nadalje, prikazat će se utjecaj Nacionalnog parka „Krka“ na socio-ekonomsko stanje lokalne zajednice te će se ukazati na važnost turizma kao generatora razvoja ruralnog prostora koji planiranim razvojem i primjerenom strategijom upravljanja politikom održivog razvoja, ima društvenu, gospodarsku i ekološku dobit za sve uključene strane, utječe na povećanje zaposlenosti, ne samo u turističkom sektoru, već i u komplementarnim djelatnostima i razvija okolna područja koja se dotad nisu imala mogućnost baviti turizmom.

novi turistički proizvod, Nacionalni park „Krka“, edukacija, rekreacija, lokalna zajednica

nije evidentirano

engleski

NEW SPORTS CONTENTS IN NATIONAL PARKS AS A PART OF THE TOURIST PRODUCT – „ECOBUILDING IN KRKA NATIONAL PARK“

nije evidentirano

new tourist product, Krka National Park, education, recreation, local community

nije evidentirano

Podaci o prilogu

1

2014.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zbornik radova 2. Interdisciplinarne znanstveno-stručne konferencije s međunarodnim sudjelovanjem “Održivi razvoj ruralnih krajeva 2014.”

Skendžić, Aleksandar

Gospić: Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću

978-953-56202-5-9

Podaci o skupu

2. interdisciplinarna znanstveno-stručna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem - "Održivi razvoj ruralnih krajeva 2014."

predavanje

20.11.2014-21.11.2014

Gospić, Hrvatska

Povezanost rada

Interdisciplinarne društvene znanosti, Interdisciplinarne prirodne znanosti